Magazin > VIP
16521 ogledov

To je ženska, ki ji je za Shakirinim hrbtom dvoril Gerard Pique

Shakira Pique Profimedia
Ljubezenska kriza med Shakiro in Gerardom Piquejem se je z novim razkritjem brazilske manekenke še zaostrila.

Mediji ločitev označujejo kot "izdajo", potem ko je Shakira ujela Piqueja, da jo je prevaral. Brazilska manekenka Suzy Cortez pa je sedaj "odvrgla bombo". Trdi namreč, da ji je Pique pošiljal intimna sporočila. Španski časnik Marca navaja, da ji je "Gerard Pique skupaj z ostalimi igralci Barcelone pošiljal sporočila o tem, kao jo občuduje." Manekenka dodaja, da "je bil nekdanji prvi mož Barcelone Sandro Rosell njen prijatelj. Ko je Pique to izvedel, je zaprosil za njeno številko in ji nato pošiljal sporočila med katerimi nekatera niso bila prijetna." 

Pojasnjuje pa še, da naj bi bil celo ljubosumen."Pique mi je začel pisati neposredno prek Instagrama, nato pa me je vprašal, kdaj se bom vrnila v Evropo in tudi izrazil ljubosumje zaradi mojega spoštovanja do argentinskega igralca Lionela Messija."

Na vprašanje, zakaj v preteklosti ni želela govoriti o tem, je dejala, da zaradi spoštovanja do Shakire, da pa bo sedaj povedala vse, kar se ji je zgodilo, še navaja časnik.

Pique ji je pošiljal nespodobna vprašanja

Cortezova, znana tudi kot Miss BumBum, je razkrila tudi podrobnosti o tem, kako je spoznala Piqueja, omenila je, da so bila nekatera sporočila nogometaša nespodobna vprašanja. Dodala pa tudi, da edina igralca Barcelone, ki ji nikoli nista ničesar pošiljala, sta bila Messi in Coutinho. "Mislim, da sta odlična moža in da zelo spoštujeta svoji ženi," je ocenila, medijem je zaupala še, da meni, da si Shakira tega ni zaslužila.

Pique, ki zdaj živi sam v stanovanju v Barceloni, ima s pevko Shakiro dva otroka, Milana in Sasho.

Komentarjev 5
  • Ender3 13:04 07.junij 2022.

    Pique je v letih, ko ga pričnejo zanimati široke ženske riti. So pa zgolj dobra paša za oči in še en od mnogih, ki je temu nasedel.

  • Majazmaja 11:25 07.junij 2022.

    Ampak da Shakiro zamenjaš za ta crap?! Tip res nima pospravljenega podstrešja.

  • Avatar pantani
    pantani 10:27 07.junij 2022.

    Tale ima sigurno Brain Tumor v glavi!!!