Magazin > VIP
41 ogledov

To je ženska, ki se je bogataši bojijo

Virginia roberts Splashnews.com
So se prijatelj princa Andrewa zabavali z 12-letnicami?

Virginia Roberts, ki trdi, da je bila več let spolna sužnja bogataša Jeffreyja Epsteina, ki je njo in druga mladoletna dekleta prodajal svojim bogatim prijateljem, med drugim tudi britanskemu princu Andrewu, pravi, da so bila med prostitutkami tudi 12-letna dekleta. "Jeffrey se je pozneje hvalil, da je bil z 12-letnicami, ki so jih pripeljali iz Francije. Šlo naj bi za revna dekleta, njihovi starši so potrebovali denar,“ trdi Virginia, ki je opisala tudi orgije, ki naj bi se odvijale na Epsteinovem zasebnem letalu. "Osebju letala je bilo zaukazano, naj ne zapuščajo kabine. Če so želeli ven, so morali naprej potrkati. Sicer pa jim je bilo rečeno, naj se zadržujejo stran od potnikov, da ne bi videli, kaj se dogaja. Ni ti treba biti genij, da ti je jasno, kaj se je dogajalo. Na letalu je bilo več napol golih najstnic in starček, ki so ga masirale.“

Z Epsteinovim letalom naj bi se med drugim prevažal tudi Bill Clinton, kar sicer ne pomeni, da se je udeleževal orgij. Je pa žrtev povedala, da je imel Epstein veliko "prijateljev“, ki so mu bili dolžni usluge. "Nad vsemi je imel vpliv. Šalil se je, da ljudem pomaga le zato, da bi mu nekoč vrnili uslugo,“ je še izjavila Robertsova, ki skupaj s tremi ženskam toži ministrstvo za pravosodje, ker naj bi se to z Epsteinom dogovorilo za milejšo kazen, a žrtev o tem niso obvestili, kar pomeni, da je kršilo zakon.

FBI je zaradi dogovora opustil pregon Epsteina, ki je bil osumljen trgovine z ljudmi. Po tem, ko je priznal dva manjša spolna prekrška, je bil obsojen le na 13 mesecev zaporne kazni, če bi ga obsodili zaradi trgovine z belim blagom, bi moral za zapahi preživeti več let.

Komentarjev 1
  • Papaja Popi 16:29 22.januar 2015.

    Vsake prostitutke se je treba bati, vsem, ne samo bogatašem.