Magazin > VIP
48920 ogledov

To je znani Slovenec naredil s popolnoma novim avtom

Ciril Komotar Instagram
Obljubil jim je razgled, le da ni povedal, kakšnega ...

Eden naših najbolj znanih spletnih vplivnežev, ki ima na Instagramu skoraj 60 tisoč sledilcev, je s popoloma novim avtomobilom naredil nekaj skoraj nezaslišanjega. Ciril Komotar je zaslovel z avtomobilističnimi vlogi, ki so jih spremljali celo tisti, ki jih avtomobilizem sploh ne zanima, sedaj pa s prijateljema ustvarja tudi podkaste Atmosferci in druge avtomobilistične "norčije", a s tem kar je ušpičil tokrat, je presegel celo samega sebe. Znana znamka avtomobilov si je namreč zaželela, da bi Ciril njihov novi model predstavil ob kakšnem lepem razgledu.

Ciril Komotar | Avtor: Instagram Instagram

In to je tudi naredil, a ne na Vršiču ali na jadranski magistrali, Ciril si je razgled tokrat zamislil malce drugače. Popolnoma nov avtomobil je nad Ljubljano dvignil s pomočjo avtodvigala in naročnikom tako zagotovil edinstven razgled. A ne le, da je nato užival v spektakularnem razgledu, v povsem novem avtomobilu si je privoščil celo sendvič. Kaj bi pa vas bolj "zbodlo", da bi vam novi avtomobil dvignili nad Ljubljano ali da bi si v njem nekdo privoščil sendvič? 

Ciril Komotar | Avtor: Instagram Instagram

Sicer pa naš vplivnež medijev ne polni le z avtomobilističnimi novicami, pač pa tudi ljubezenskimi. Pred dobrima dvema letoma smo namreč poročali, da se je le leto po sanjski poroki ločil od žene. Novica je  takrat presenetila tudi njune znance, saj sta veljala za složen par, ki je pred dvema letoma priredil sanjsko poroko presenečenja. Svoje prijatelje in znance sta namreč povabila na praznovanje, ki je bilo v resnici poročno slavje. Novembra 2021 je za Žurnal24 tudi potrdil, da po ločitvi ni več samski. Njegova izbranka je Eva Duša Hodnik, pisateljica in podjetnica, ki se ob Cirilu, kot je pred časom zapisala ob skupni fotografiji na Instagramu, spet počuti, kot da bi bila stara 17 let. Glede na to, kako zabaven, navihan in sproščen je Ciril v svojih vlogih, ji povsem verjamemo. 


 

Komentarjev 2
  • bojan47 17:41 06.februar 2024.

    Odpri hladilnik, pa pazi da Komotar ven ne pade... Vplivnik... Na koga, pa s čim vpliva 😁😁?

  • SlavkoKrizman 15:19 06.februar 2024.

    Ma samo na koga ta "vplivnež" upliva? Na vas pri žurnalu mogoče...

Sorodne novice