Magazin > VIP
41731 ogledov

To, kar je o Harryju in Willu povedal butler, se sliši naravnost neverjetno

william, harry Profimedia
Nekdanji butler princese Diane trdi, da so se težave med bratoma začele po Dianini smrti.

Paul Burrell, nekdanji butler princese Diane, zelo rad razkriva skrivnosti kraljeve družine. Sedaj je spregovoril o odnosu med Williamom in Harryjem. Pravi, da je treba izvor za današnje napetosti med bratoma iskati v njunem otroštvu, ko je že bilo jasno, da vsi favorizirajo Williama. 

Ko je umrla njuna mama, sta bila William in Harry stara 15 in 12 let. Ta tragedija bi morala brata združiti, a je razkol med njima povečala, pravi Burrell, ki trdi, da so bili prepiri med njima pogosti. Slaba volja naj bi nastala tudi zato, ker je bil Williamov krožnik ponavadi bolj poln od Harryjevega. 

Harry naj bi po Burrellovih besedah nekoč vprašal, zakaj je William dobil tri klobase, on pa le dve. Varuška naj bi mu odgovorila, da Will potrebuje več energije, ker bo nekoč kralj. Takšne opazke naj bi že zelo zgodaj načele Harryjevo samozavest, saj je dobil občutek, da je brat pomembnejši od njega.

Konkurenčni boji med sorojenci so nekaj povsem običajnega, takšne izjave pa so neprimerne, saj dvigujejo napetosti. Harry je tako že od malih nog poslušal, da je William nad njim, ker bo nekoč podedoval krono. Burrell pravi, da je Harry po takšnih besedah vedno obmolknil. Kot še pravi, lahko razloge za današnje obnašanje britanskega princa, ki se je odpovedal dvoru, najdemo tudi v njegovem otroštvu, ko so mu ves čas govorili, naj bo tiho in je bilo vsem jasno, da je res le "rezerva", kot je tudi naslovil svoje spomine.

 

Komentarjev 4
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:22 16.november 2023.

    Fantoma sigurno ni bilo z rožicami postlano in tudi sedaj jima ni, Po moje je to eno bedno življenje. Je pa Harry zagotovo tukaj ta bolj normalen.

  • tlacan 09:45 16.november 2023.

    Zanimiv bi bil podatek: Koliko je dobil za svoje blebetanje? Kako lepo bi ta družina živela brez novinarjev, ki jo želijo razdreti. Seveda pa s takimi novicami največ služijo tej, ki jih objavljajo. Verjetni bi tudi Harry s svojo družino ...prikaži več še živel z njimi, če ne bi mrhovinarji tolko napadali to družino.

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:05 16.november 2023.

    Kdaj bo snežilo?