Magazin > VIP
15347 ogledov

To naša radijka sporoča moškim, ki je nejeverno zrejo v njene dojke

petra skrivarnik 24UR
Kako lepo bi bilo, če bi naša radijka za vsako vprašanje o dojenju dobila en evro ...

"Nikoli si nisem mislila, da bodo moje dojke dobile mesto v osrednji informativni oddaji na najbolj gledani televiziji. Ok, šalo na stran. Vesela sem, da sem bila del tako dobrega prispevka o dojenju. Sama sem podpornica dojenja, a ne za vsako ceno. Ker mama je mnogo več kot le par zgaranih bradavic. Spoštujmo tudi odločitve mamic," je na Facebooku zapisala radijka Petra Skrivarnik, boljša poolovica radijskega voditelja Željka Čakarević in ponosna mamica sinčka, ki je sodelovala pri poučnem prispevku o dojenju in težavah, s katerimi se soočajo nekatere mamice.

Petra, za katero mnogi pravijo, da bi se morala lotiti kariere stand up komedijantke, je med drugim spregovorila o neprimernih komentarjih, s katerimi se je soočala, ko je še dojila. "Moški se je zazrl v moje 'delavkse žulje' in poznavalsko ocenil, da gre za B ali slabo C košarico. Nato pa je vprašal: 'A ti sploh lahko dojiš?'" je povedala za oddajo 24ur, na Facebooku pa dodala: "Ni me motilo samo to, da si je brezsramno ogledoval moje 'delavske žulje', še grdo je dvomil v njihovo sposobnost proizvodnje mleka. Ker lahko po dedji logiki otroka vzredijo le joški v velikosti glave sumoborca, sem pripravila strokoven in jedrnat piarovski odgovor za vse: 'Če si ti lahko z malim tičem otroka naredil, ga bom tudi jaz z malimi joški nahranila.'"

Petra, ki tudi takšne opazke jemlje s kančkom humorja, sicer tudi pravi, da bi, če bi za vsako vprašanje o dojenju dobila evro, danes imela že "stoječe, polne dojke".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.