Magazin > VIP
2000 ogledov

To se danes dogaja v življenju Simone Fabjan

simona fabjan
Simona Fabjan se seli iz Ljubljane.

Novi koronavirus je različno vplival na življenja posameznikov, nekdanji profesionalni odbojkarici na mivki, Simoni Fabjan, je prinesel poseben uvid.

Simona je Dolenjka, a že več let živi v Ljubljani. Med prvo karanteno se je s partnerjem in otrokoma začasno preselila k staršem, saj ni želela, da bi bila otroka omejena na stanovanje, ampak bi lahko kljub negotovi situaciji uživala v svobodi.

Ta izkušnja je paru dala vedeti, da jima je življenje na podeželju bližje kot v prestolnici in da je zato napočil čas za selitev. Ker ima Simona rada Dolenjsko in sta želela kljub temu ostati blizu Ljubljani, sta kraj za novo življenje iskala na dolenjski strani Ljubljane. Po več mesečnem iskanju sta našla raj v bližini Grosuplja, kamor se bo družina kmalu preselila v novo hišo. 

Sicer pa je Simona po letih igranja odbojke na mivki in vodenju svoje šole odbojke na mivki zgodbo z odbojko na mivki zaključila in se podala v vode prehranske terapije, kjer je našla drugo strast in se počuti izpolnjeno, saj ji pomoč drugim prinaša neizmerno notranje zadovoljsto. 

Tudi zato je postala ambasadorka 60-dnevnega brezplačnega programa Donat Vital, katerega glavni cilj je sprejeti nov življenjski slog, ki temelji na doseganju in ohranjanju zdravega prebavnega sistema in bolj zdrave telesne teže s pomočjo posebej oblikovanih jedilnikov, protokola pitja naravne mineralne vode Donat in načrta telesne dejavnosti. "Program je oblikovan s pomočjo različnih strokovnjakov, znanstveno podprt in oblikovan tako, da si lahko udeleženci sami kombinirajo jedi in vnesejo dovolj hranil, ki so potrebna za dobro delovanje telesa. Izbira v programu je izredno pestra, udeleženci bodo tako našli primerne jedi kot tudi telesne aktivnosti zase. Ravno s takšnim prilagojenim in pozitivnim pristopom lahko dosežemo dolgoročno vzdrževanje zdravih navad in optimalne telesne teže. Izrednega pomena pa je, da je to edini program, ki se osredotoča predvsem na zdravje prebavnega sistema in črevesne mikrobiote," je zasnovo programa in kako lahko udeleženci programa v 60 dneh spremenijo svoje življenjske navade obrazložila Fabjan. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.