Magazin > VIP
36787 ogledov

To se je zgodilo na poroki: Zdaj znano, zakaj se Beckham ne razume s snaho

brooklyn beckham, nicola peltz Profimedia
Med Victorio Beckhnam, sinom in snaho je še vedno napeto.

Več virov je za The Daily Mail povedalo, da je še vedno veliko napetosti in nejasnosti glede tega, kaj se je zgodilo na poroki najstarejšega sina Victorie Beckham.

Videti je, da sta Nicola in Brooklyn domnevno užaljena, ker jima Victoria ni povedala za svojo prihajajočo revijo na pariškem tednu mode. Nicola in Brooklyn sta bila namreč na vsakem pariškem tednu mode, odkar sta skupaj. Vse Victorijine revije so bile vedno družinska zadeva, zato sta se še toliko bolj začudila in bila presenečena nad tem, da nista bila povabljena. Nekateri so ob tem namigovali, da je do tega prišlo morda zato, ker se je Victoria zbala, da bo vsa pozornost usmerjena na Nicolo in Brooklyna in je bo premalo zanjo.

A tudi na poroki je bilo napeto. Poleg drame o tem, da Nicola ni nosila poročne obleke iz modnega ateljeja Victorie Beckham, je jezo zakuhal tudi pevec Marc Anthony, ki je tesen prijatelj Beckhamovih. Na poroki je imel govor, ki je bil namenjen samo Victorii. Vir je ob tem še povedal: "To je bila oda Victorii ter o tem, kako izjemna je. Nicola je rada v središču pozornosti, še posebej na svoj poročni dan, zato jo je to resnično razjezilo." Nicola je zaradi tega sredi poročnega sprejema s sestro Brittany in mamo odvihrala ter neutolažljivo jokala.

A drugi vir trdi, da je bila težava pravzaprav v tem, da je Victoria "ukradla" ljubezensko pesem, ki sta si jo mladoporočenca izbrala. Nicola naj bi zapustila sobo, ker sta z Brooklynom mislila, da ju Marc najavlja za poseben ples na ljubezensko pesem, ki sta jo izbrala, a je brez kakršnega koli opozorila in na zahtevo Victorie, Marc naznanil ples matere in sina na isto pesmijo. Večina gostov je vedela, da se je nekaj zgodilo. Paru je bilo ob tem neprijetno, saj sta pričakovala, da bo to poseben trenutek zanju. Brooklynu je bilo zaradi materine ignorance zelo neprijetno.

Da je po streho slavne družine ogenj, je bilo jasno tudi po nedavnem velikem uspehu mladega para. O njuni zvezi se je namreč razpisal Vogue Hong Kong. David in Victoria sta ob tej priložnosti delila sinovo fotografijo in zapisala, da sta nanj ponosna, Nicolo pa sta povsem ignorirala, čeprav je članek govoril o obeh.

 

Komentarjev 3