Magazin > VIP
19552 ogledov

To se je zgodilo s Tomom in Andreo po koncu Kmetije

Andrea Libič Prtscr
Je zaljubljenost s tem dokončno izzvenela?

Andrea je do Toma med bivanjem na Kmetiji vidno kazala znake naklonjenosti, na trenutke pa tudi zaljubljenosti. Čeprav ji je Tom na samem prijazno obrazložil, da med njima ne more biti nič več od prijateljstva in je to Andrea tudi potrdila, se je zatem vseeno do njega vedla bolj kot ne zaljubljeno. Ko jo je Tom poklical, da bi prišla nazaj na Kmetijo kot porotnica in ga podprla, je v to nemudoma in z veseljem privolila. Andrea je Tomu stala ob strani do zadnjega trenutka, a kasneje so se njune poti razšle in videti je, da drug do drugega zdaj ne čutita praktično nič več. Za zurnal24.si sta povedala, kaj točneje je vzrok njunega razhoda.

"Na Kmetiji sva se z Andreo res zbližala, a ona se je navkljub temu, da sem ji jasno povedal, da z njo nimam namena imeti nič več od prijateljstva, zaljubila vame. Govorila je, da je njej vse razumljivo ter da razume, da je med nama lahko samo prijateljstvo, kasneje pa sem ob gledanju Kmetije na televiziji videl, da je v oddaji govorila nasprotno in celo izjavila, da sva nekaj imela. Trenutno nimava stikov in priznam, da zdaj po šovu niti ne vidim med nama neke povezave. Prav velike želje po tem pa tudi nimam," je povedal Tom, medtem ko je Andreja odločena: "Po ogledu Kmetije na televiziji sem slišala kar nekaj Tomovih izjav, ki mi niso bile všeč. S Tomom sva se po koncu Kmetije slišala, a dobila se nisva. Zdaj z njim ne želim imeti nič več."

Do dokončnega razhoda med Andreo in Tomom naj bi prišlo po tem, ko sta se dogovorila, da se dobita v Kranju, kasneje pa je Tom njuno snidenje odpovedal. Tom nam je pojasnil, da je precej zaseden in da je tudi v tem primeru prišlo do odpovedi srečanja zaradi drugih pomembnejših opravkov: “Precej sem zaseden, saj imam kar nekaj nedokončanih projektov, ki jih moram zaključiti. Na dan, ko naj bi se dobila, sem ji poslal sporočilo, da nimam časa, da bi se dobil z njo in najverjetneje jo je to prizadelo. Kaj pa vem!?”
 

Komentarjev 2
  • Ender3 16:16 23.december 2022.

    Kakšna škoda, nič več kmetije, bo pa še vedmo dovolj plačanega žurnalizma.. Bedno, bedno..

  • Pierre 15:56 23.december 2022.

    Fala k.... NI VEČ KMETIJE!!!!!