Magazin > VIP
1919 ogledov

To se skriva za seksi glasovi domačih radijk

Ivjana Banić
1/8
Osebni arhiv
S svojimi žametnimi glasovi nas božajo na radijskih valovih in verjemite, da so naše radijske moderatorke pravi balzam tudi za oči ...
Komentarjev 3
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 21:43 10.avgust 2016.

    Nina Popit (7); ne vem kak zgleda v obraz; ne deluje mi nič posebnga razn tega da ma kopalke gor. Ivjana Banić (6); edino kar je omembe vredno je dokaj veliko oprsje. nč posbnga mi ni. Jerica Zupan(6,5); ...prikaži več obleka mi je čist mim za moj okus. plus je da ima lase očitno lepo zrihtane.; nevem kakšne ima oči. Barbara Bergant (?): spet se ne vidjo oči ; googlal pa nam. Oči so neki najbl pomembnga; potem obraz šele potem postava kar se tiče zunanjosti; za moje pojme. Jana Morelj (8); ni slaba sam se pa vid da skriva mal starosti za make upom. Uršula Majcen(10); zgleda naravnost super; seveda ne vem kak zgleda na drugih fotkah.Urška Majdič(7); deluje kot super punca za pogovarjat ; ni lepotnih presežkov. Anja Rupel(5): sam makeup jo je. za moje pojme nič kaj privlačno.

  • nergač 15:20 10.avgust 2016.

    S svojimi žametnimi glasovi nas božajo na radijskih valovih in verjemite, da so naše radijske moderatorke pravi balzam tudi za oči ...PVM, kakšno idiotsko besedilo ob še bolj idiotski vsebini članka. Ko bi nas ana fetih s svojimi ...prikaži več seksualnimi fantazijami nehala osrečevat, bi bilo tudi fajn. Ampak čist vse kar baba napiše je ok, ker itak od nje nič ne pričakuješ. Kot bi pijance za šankom poslušal, kako komentirajo. In zdaj mi bo napisala nazaj, ja kuga pa klikaš, sigurn ti je fajn gledat te moje oslarije.

  • OF 14:29 10.avgust 2016.

    Kolikor vem Zupanovi teža zlo niha, so redki trenutki da je taka kot na sliki, pa še to so viški po vsej verjetnosti brisani, česar pa je premalo pa je dodano - pa tudi pri drugih je verjetno tako.