Magazin > VIP
36903 ogledov

To se zdaj dogaja z Lino in Aljažem

Aljaž Pušnik, Lina Majcen, kmetija2021 POP TV
Zaljubljeni parček je preživel kar nekaj časa ločeno.

Lina Majcen, ki smo jo lahko spoznali v resničnostnem šovu Kmetija, ki se ga je udeležila skupaj s fantom Aljažem, se je v preteklem letu odločila, da se preizkusi v adrenalinskem resničnostnem šovu Exatlon, fant Aljaž pa se je odločil, da ponovno vstopi v šov Kmetija. Oba sta priznala, da tako dolgo odkar sta skupaj, še nikoli nista bila ločena. Njuno življenje se je šele zdaj nekako vrnilo na stare tirnice in Lina je za zurnal24.si povedala:

"Trenutno se v mojem življenju ne dogaja nič pretresljivega. Vsak dan se odpravim v fitnes in poskušam priti nazaj v formo, saj sem na Exatlonu izgubila kar nekaj mišične mase. Sem bila kar presenečena, da nisem izgubila telesne teže, saj so preostali tekmovalci tam kar lepo oklestili kilograme." In kakšno je njun odnos z Aljažem? "Z Aljažem se odlično razumeva, živiva skupaj in najino življenje se je vrnilo na stare tirnice, kot je bilo pred vstopom v šov." A nekaj novega pri njiju vendarle je. Zaljubljeni parček namreč že razmišlja o naraščaju. O tem sta se tudi že pogovorila, a vendarle želita s tem še malo počakati. "Z Aljažem si želiva tri otroke, dva svoja in enega posvojenega. To je bila sicer moja ideja, saj menim, da če bi vsak posvojil enega otroka, bi bilo bistveno manj lačnih in zapuščanih otrok na svetu."

V kolikor bi se ponovno odločila za udeležbo v resničnostnem šovu, bi se Lina najraje znova odločila za šov Kmetija, a si s tem trenutno ne beli glave, saj je njena trenutna največja želja ta, da najde možnost opravljanja pripravništva za zobotehnika.
 

Komentarjev 2
  • Grof 15:06 21.januar 2023.

    Ni Janše, pa tudi nikoli niso in ne bodo normalni, podobno se dogaja tudi z Golobovo združbo

  • Ender3 13:51 21.januar 2023.

    Žurnalovci, saj niste normalni. !!