Magazin > VIP
8336 ogledov

To sedaj počne lepa Jeanine iz Big Brotherja?

Jeanine in Marcelo sta še vedno srečno zaljubljena. Žurnal24 main
Se je še spomnite?

Leta 2008 je v šovu Big Brother 2 nastopila simpatična Štajerka Jeanine Čoh, ki se je v šovu zaljubila v Marcela Kneza. Ljubezensko zvezo sta nadaljevala tudi zunaj hiše Big Brother, po fotografijah na njunih družabnih omrežjih sodeč pa sedaj nista več par.

Jeanine sedaj dela kot stevardesa, je razkrila za portal Zadovoljna.si. Službo nad oblaki je najprej našla pri neki komercialni letalski družbi v Nemčiji, sedaj pa je stevardesa na zasebnem letalu, kar je v mnogih pogledih veliko bolj stresno. "Moj mesečni plan je sedaj večinoma 'v pripravljenosti' oz. 'stand by'. Ko se potnik odloči, da leti, potem letimo. Če naše podjetje proda charter let, pa imam približno dve uri časa, da spakiram, se uredim in sem na letališču s pripravljenim letalom za naše goste. Pripravljeno letalo pomeni dovolj prvorazredne hrane in pijače za določeno število potnikov; za kratko ali dolgo razdaljo,“ je povedala za omenjeni medij.

Kot stevardesa je Jeanine videla že večji del sveta – od Amerike, Sejšelov, Afrike do Ukrajine in Kazahstana. O plusih in minus tega poklica pa je temnolaska povedala: "Lahko vidiš veliko sveta, odvisno pa je, pri kateri družbi letiš. Spoznaš toliko različnih ljudi, naučiš se veliko o kulturah, spoznavaš nove kraje, predvsem pa spoznavaš sebe v različnih situacijah in stresu. Seveda so plusi in minusi. Ne moremo biti ob vsakem rojstnem dnevu doma, včasih moramo delati za božič ali novo leto. Prijatelji si morajo vzeti čas zame, ko sem jaz v Sloveniji. K sreči imam družino, ki je polna razumevanja in me spodbuja in si vzame čas zame, ko pridem v Slovenijo, da nadoknadimo izgubljeni čas.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.