Magazin > VIP
71717 ogledov

To sedaj počne priljubljeni voditelj, ki je bil ob službo na Pop TV

pop tv Anže Petkovšek
Tomaža Klemenčiča že lep čas ni na spregled.

Tomaž Klemenčič, ki je šport v oddaji 24 ur vodil skoraj 24 let, od prvega aprila ni več del ekipe Pop TV, kot smo že poročali. Nasmejani voditelj in novinar je bil tako rekoč zaščitni znak športne rubrike, zato nas je presenetila odločitev televizije in pa tudi žalost, ki smo jo zaznali v njegovem glasu. "Trenutno sem brezposeln. Nimam komentarja, lahko pa povem, da so se me znebili na neprijeten način in nepričakovano. Tega nisem niti približno pričakoval in tega ne privoščim niti najhujšemu sovražniku, čeprav jih nimam veliko. Uradno so me odpustili, ker sem tehnološki višek. Vprašajte moje sodelavce, kakšen človek sem in kako delam, oni so delali z mano. Šefi pa so druga zgodba," je takrat povedal Klemenčič.

Kakšna je zgodba danes?

Si Tomaž išče nove televizijske izzive in, ali je novo službo že našel? "Trenutno ne delam nič takega, saj nisem našel še nič primernega. Službo aktivno iščem in sem odprt za vse možnosti. Če pride televizijska ponudba, ki bi me zanimala in bi jo videl kot izziv, bi se ga seveda lotil," je povedal in razkril, da se trenutno posveča birokratskim stvarem, ki jih mora urediti za nazaj: "Se pa tudi izobražujem in čakam na priložnost, poleti sicer ni kaj veliko za pričakovati, ker je bolj čas kislih kumaric. Še vedno redno spremljam šport, saj je to nekaj, s čimer sem zrasel. Verjetno si bom v naslednjih dneh privoščil tudi dopust, a nič spektakularnega." 

Tomaž Klemenčič | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

Komentarjev 3
  • max 22:53 03.januar 2020.

    mal je takih kot si ti drži se sošolc

  • Kmodri 17:02 29.julij 2019.

    Koji k*** briga to...

  • Snežinko 09:21 29.julij 2019.

    Hm... tip v 4 mesecih še ni dobil druge ponudbe? Slabo kaže... sicer meni osebno ni bil najbolj "simpatičen" - na živce mi je šel njegov pretirani narejeni nasmeh "do ušes", ampak to je pač osebno mnenje...