Magazin > VIP
5667 ogledov

To sedaj ponuja podjetna Anna iz Poroke na prvi pogled!

anna paynich, aleš ciuha Planet TV
Kuj železo, dokler je vroče ...

Simpatična Anna Paynich je ženska mnogih talentov. Kot je sama naštela v šovu Poroka na prvi pogled, uči družabne plese in tantro, prebuja ljudi na motivacijskih predavanjih in piše knjige.

Simpatična mamica ene hčerke je v šovu pokazala svoje plesno znanje, ki ga sedaj namerava očitno še bolj unovčiti. Ker smo že zakorakali v sezono porok, je Anna na družbenih omrežjih objavila oglas za pare, ki potrebujejo pomoč pri prvem plesu kot mož in žena. "Dragi moji vsi, vseh starosti in višin, bodoči ženini in neveste, mladoporočenci, priče ... Imata izbrano pesem? Super, katerakoli zvrst ali oblika, za vse vrste plesa. Sestavim mirno ali divjo koreografijo, vključim vajine kvalitete, izpostavim skupne detajle in skrijem minuse," obljublja Anna, ki v omenjenem šovu ni našla ljubezni, sta pa z Alešem še vedno prijatelja.

Komentatorje je sicer lepotica v eni epizodi zelo razburila. Več o tem TUKAJ.

 

Komentarjev 4
  • Decko 11:11 02.junij 2023.

    Simpaticna???

  • SlavkoKrizman 09:28 02.junij 2023.

    Ko Pajnič ali Pajnić ni dovolj in....pa je treba zamenjati priimek

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 08:15 02.junij 2023.

    Mislim,da ni potrebe za petimi ali celo več dejavnosmi,če si DOBER v eni ti tista prinese dovolj denarja za navadno življenje!! Le nesposobneži se lotevajo večih "poklicev" saj so v vseh slabi zato ihčejo načine kako oguljofati ljudi!!