Magazin > VIP
7203 ogledov

To si je pevka Hajdi Korošec privoščila pri lepotnem kirurgu

Hajdi Korošec Instagram
Ne skriva posegov.

Nekdanja pevka Hajdi Korošec Jazbinšek, ki je zaslovela kot otrok, in sicer s pesmijo Naš kuža, je pred kratkim praznovala 41. rojstni dan. Da je že v štiridesetih, ji verjetno nihče ne bi pripisal.

Ima postavo 20-letnice in tudi popolno kožo. Hajdi pa vam za razliko od mnogih slavnih oseb ne bo lagala, da se lahko za svoj videz zahvali zadostni količini vode in osemurnemu spancu. Mamica dveh dečkov in uspešna podjetnica je namreč priznala, da uporablja botoks.

"Tega se ne sramujem. Jaz to iskreno povem, z rezultati sem nadvse zadovoljna. Moj obraz je še vedno moj obraz, le da je nekoliko bolj mladosten in osvežen,“ je povedala in dodala, da je bila tudi na tretmaju ustnic, ki mu pravijo "vlaženje ustnic“. Pri tem lepotni kirurg v ustnice vbrizga 0.5 mililitra hialurona in s tem doseže bolj pol in sočen videz ustnic. Postopek je neboleč, je še povedala Hajdi.

Hajdi - rojstni dan

Danes praznuje svoj 41. rojstni dan Hajdi Korošec Jazbinšek Vse najboljše v imenu celotne ekipe ️🎉🎂 Se strinjate, da izgleda čudovito, mladostno in sveže?!? V spodnjem video pa Hajdi govori o svojih ️👄

Posted by Estetika Omnia on Wednesday, January 22, 2020

Ste že slišali za norčije na kanalu Joonglaa?

Komentarjev 1
  • tomaz17 19:03 02.februar 2020.

    izgleda kot gumi Ančka !