Magazin > VIP
15798 ogledov

To si o Saši Lendero misli njena prijateljica!

Saša Lendero in Nataša Madjar osebni arhiv
O Saši med drugim pravi to ...

O Saši Lendero se je pisalo že neštetokrat, bodisi ob izdaji njenih novih pesmi, posnetih videospotih, različnih življenjskih dogodkih ter celo o tem, da je bila zaradi toče ogrožena. Malce več o Saši Lendero je sedaj povedala njena dobra prijateljica Nataša Madjar, ki se je v glasbene vode podala sočasno s Sašo, a je kasneje svoj čas posvetila predvsem družini, glasbeno kariero pa vsaj začasno dala malce na stran.

"Saša Lendero je moja najboljša prijateljica že več kot 20 let. Spoznali sva se na nastopu ter se kasneje tako močno povezali, da si dejansko življenja brez nje ne predstavljam več. Skupaj sva šli čez materinstvo, saj imava obe najstnici, ki sta bili rojeni le dober mesec dni narazen. Nekako sva v skupnem odraščajočem obdobju najinih deklet, ki sta prav tako dobri prijateljici. Saša je oseba, na katero se lahko popolnoma zanesem. Je oseba, ki ti stoji ob strani v vsaki situaciji, zato ji zaupam vse vse svoje lepe in žalostne trenutke. Vedno sva druga do druge iskreni in neposredni, ker le pravi prijatelj je tisti, ki ti pove iskreno v obraz, kaj si misli o tebi. Že večkrat sva različne težave reševali skupaj, zato jo imam rada in je ne bi zamenjala za nobeno drugo prijateljico," nam je zaupala

Pa jo na pevki kaj moti? "Ne morem reči, da me kaj posebno moti. Lahko bi izpostavila le vsakoletne prigode z dopustniških dni. Saša je namreč vedno zadnja na pomolu, ko se je treba vkrcati na čoln. Ona dopust jemlje resnično kot odklop in se ji nikoli nikamor ne mudi. Medtem ko se mojemu možu stalno nekam mudi, celo na dopustu v jutranjih urah. Je pa res, da so večerni sprehodi s Sašo ravno obratni, Saša hiti pred nami, da jo komaj dohajamo. Takrat se ji iz neznanega razloga mudi, da nikomur ni jasno, zakaj in kam tako hiti," še dodaja prijateljica. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.