Magazin > VIP
25 ogledov

To smo se zahvaljujoč Oprah naučili o Lindsay

Lindsay Lohan, Oprah Winfrey Youtube
Včeraj je bil prelomen dan za Lindsay Lohan, saj je končno javno spregovorila o svoji odvisnosti in večletnih težavah. V to jo je prepričal nihče drug kot Oprah Winfrey.

Oprah je v enournem intervjuju uspelo izvedeti, kaj se dogaja v glavi ene od najtežavnejših zvezdnic v zadnjem času Lindsay Lohan. Slavna voditeljica je z mlado igralko spregovorila štiri dni po tem, ko je prišla z že šestega zdravljenja. Lindsay je bila med intervjujem videti povsem normalna, Oprah pa je med drugim priznala, da je odvisnica, spregovorila je tudi o težavnem odnosu s svojimi starši. In kaj še smo se med intrevjujem naučili o Lindsay?

Nekako si je želela iti v zapor

Oprah je v intervjuju igralko spomnila na 6. julij 2010, ko je kršila pogojno kazen in ni prišla na sestanek alkoholikov. Po tem so ji prisodili 90 dni zapora, a je na koncu v ječi presedela le dva tedna, ker so bili zapori prenatrpani. Lindsay je Oprah priznala, da si je takrat nekako želela, da bi šla v zapor, saj je bila v središču popolnega kaosa. "Mislim, da sem si želela miru, da bi samo sedela tam. Nikoli ne bom pozabila tega trenutka."

Alkohol je njena droga, ne kokain

V intervjuju je priznala, da je bila njena največja težava alkohol in ne kokain, kot so mnogi mislili. Kokainu se je prepustila le od 10- do 15-krat. "Kokain je bil del zabave. Ljudje so ga imeli in jaz sem si ga privoščila. Šel je z roko v roki s pitjem alkohola."

Priznala, da je zmedena

Spregovorila je o tem, da ji ni všeč, da jo imajo za otroško zvezdnico, ki si je zavozila življenje. Tudi njen sloves, da je stalno zamujala, ji ne diši. Pravi, da so jo druge stvari v njeni preteklosti tako zmedle, da ni videla smisla iti naprej.

Težave so se začele s filmom Zlobna dekleta

Lindsay pravi, da se je vse začelo, ko je posnela Zlobna dekleta in se je po uspehu filma odločila, da se preseli v Los Angeles. Takrat je bila stara 18 let in obilica denarja ter napačna družba sta naredili svoje. Na Oprahino vprašanje, kdo je bil takrat v njenem življenju, ki bi ji lahko pomagal iz tega, je odgovorila: "Nihče, pravzaprav."

Je zelo poduhovljena

"Sem zelo poduhovljen človek in v zadnjem času sem postala še bolj. Zelo sta mi pomagali molitev in meditacija. Na svetu je veliko večjih sil kot sem jaz sama," je povedala.

Ne krivi svojih staršev

Čeprav je imela ogromno težav s starši, pravi, da jih ljubi in jih ne obtožuje ničesar. "Na koncu dneva sta le starša, ki poskušata skrbeti za svoje otroke in jih braniti." Dodala je, da nista kriva za njene slabe odločitve, a ju je prosila, če imajo lahko ločena življenja.

"Spremenila sem se"

Lohanova je še povedala, da je dojela, da je človek, ki je dobil več drugih priložnosti. Pravi, da ima največjo željo, da bi se vrnila na delo, saj je igralstvo "nekaj, kar me je naredilo najbolj srečno v vsem mojem življenju". Oprah je obljubila, da je pripravljena trdo delati in se dokazati. "Moram si na novo pridobiti zaupanje ljudi v svoji karieri, ki še vedno dvomijo o meni."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.