Magazin > VIP
15195 ogledov

To so horoskopska znamenja, ki imajo največjo moč in vpliv

astrologija, horoskop Profimedia
Če ste med temi horoskopskimi znamenji, boste izžarevali samozavest, moč in vpliv. To so:

OVEN

Pogumen, ambiciozen in močno neodvisen je oven na vrhu seznama močnih znakov zodiaka. Ovni, ki jim vlada Mars, planet energije in akcije, so rojeni voditelji, ki neustrašno sledijo svojim ciljem. Njihova samozavest in odločnost navdihujeta druge, da jim sledijo, zaradi česar so neverjetno močni pri vseh prizadevanjih, ki se jih lotijo.

ŠKORPIJON

Skrivnostni in intenzivni škorpijoni imajo močna čustva in vpogled, ki jih loči od množice. Škorpijoni, ki jim vlada Pluton, planet preobrazbe in ponovnega rojstva, so vešči krmarjenja po globinah človeške psihe. Zaradi njihove ostre intuicije in neomajne odločnosti so mogočni nasprotniki, njihova sposobnost regeneracije po spopadih pa zagotavlja njihovo končno zmago.

KOZOROG

Praktični, disciplinirani in ambiciozni kozorogi so utelešenje uspeha in dosežkov. Kozorogi, ki jim vlada Saturn, planet strukture in odgovornosti, imajo neomajno odločenost, da se povzpnejo na vrh gore. Njihova potrpežljiva vztrajnost in neomajna odločnost jim omogočata, da premagajo vsako oviro na svoji poti, zaradi česar so močna sila, ki je ne smemo podcenjevati.

RIBI

Zasanjane in intuitivne ribe imajo brezmejno domišljijo in prirojeno povezavo z duhovnim svetom. Ribe, ki jim vlada Neptun, planet iluzije in mistike, so zelo empatična in sočutna bitja. Njihova sposobnost, da se dotaknejo kolektivnega nezavednega, jim daje edinstven vpogled v človeško stanje, zaradi česar so močni zdravilci in vizionarji, piše b92.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.