Magazin > VIP
80 ogledov

To so na gradu postregli Chucku Norrisu

chuck norris Facebook
Vas zanima, kaj je v Ljubljani jedel legendarni Chuck Norris?

Zanimalo nas je, kakšen je bil Chuck Norris med obiskom Restavracije Strelec na ljubljanskem gradu in s čem so ga postregli. Vodja izmene Gregor je za Žurnal24 povedal, da je bil ameriški igralec izjemno prijazen in da so bili ob njegovem prihodu v restavracijo vsi malce presenečeni, saj je prišel nenapovedano. To je za naš medij povedala tudi Julijana, prav tako uslužbenka restavracije: "Naprej, ko je prišel, smo bili vsi malo presenečeni oziroma šokirani, ker nismo vedeli, če je res on ali ni. Bilo je kar malo evforično."

Tako Julijana kot tudi Gregor pravita, da je bil Norris s postrežbo zelo zadovoljen. "Videlo se je, da je zelo preprost človek, ki si želi diskretnosti. A vseeno je bil tako prijazen, da se je na koncu slikal z nami," je povedal Gregor in dodal: "Vmes smo malo klepetali o hrani in tako, pohvalil pa je tudi mojo angleščino. Sicer pa je bil gospod zelo zadovoljen, njegova soproga prav tako."

Gregor je povedal, da so mu, ker je prišel nenapovedano, postregli meni, ki je bil tisti dan na voljo. "Sicer naj bi imel rezervacijo v drugi grajski restavraciji, a mu je bil naš ambient bolj všeč, zato se je odločil kositi pri nas."

Komentarjev 1
  • matermila 13:24 05.maj 2017.

    Baje se je na Tour d France prijavo s sobnim biciklom,pa že zmago napovedal.