Magazin > VIP
7958 ogledov

To so naredile Anela, Lea, Sanja, Rebeka, Ana in Anja

Rdeče pentlje
1/4
Osebni arhiv
Rdeče božične pentlje in vozičkanje.

Že tretje leto zapored so Anela Šabanagić in Mali zakladi združili moči in organizirali zbiranje sredstev za Zvezo prijateljev mladine in družine v stiski. Tudi letos so se z željo, da bi lahko praznične dni polepšali pomoči potrebnim, združili v dobrodelnosti.

V sodelovanju z blagovno znamko Nuna Slovenija in priljubljenimi mamami iz vse Slovenije je v mesecu decembru potekala tretja Dobrodelna božična štafeta Nuna. Vsaka od sodelujočih mam, sicer ponosna lastnica otroškega vozička Nuna, je z rdečo pentljo »odvozičkala« en kilometer in tako prispevala 200 evrov.

S predajo štafete in skupaj »odvozičkanimi« kilometri so mamice zbrale 1000 evrov za Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje in Verigo dobrih ljudi.

Veriga dobrih ljudi družinam z nepreskrbljenimi otroki nudi celostno pomoč pri reševanju stisk. Omogoča jim ne samo finančno in materialno pomoč, temveč tudi psihosocialno, svetovalno in pravno pomoč.

Predajo štafete v obliki rdeče božične pentlje in vozičkanje mamic smo lahko spremljali tudi preko Instagrama. Priljubljene mame Anela Šabanagić, Lea Filipovič (Lepa Afna), Sanja Grohar, Rebeka Fink, Ana Laharnar in Anja Šivic, s katero je tako premierno v okviru Dobrodelne božične štafete Nuna vozičkal tudi prvi očka Rene Šantič.

Vsi sodelujoči so k sodelovanju povabili tudi svoje sledilce, s katerimi so delili svoje sprehode preko video in foto vsebin. "Najlepše v življenju so stvari, ki se jih lahko deli. Iz srca hvala vsem, ki ste podprli ta dobrodelni projekt. Pri tovrstnih projektih se še bolj kot sicer zavedamo, kako močni smo, ko delujemo povezano," sporočajo z Malih zakladov.

Rdeče pentlje | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

 Dobrodelno božično štafeto Nuna je zaključila Anela Šabanagić z besedami: "Hvala vsem, ki ste podprli ta čudovit dobrodelni projekt, ki vsako leto pripomore k boljšemu jutri za tiste, ki našo pomoč najbolj potrebujejo. Združiti moč v dober namen je nekaj najlepšega. Vaša moč je velika in delite jo v dobro, v teh prezničnih dneh in vsak naslednji dan. Vse dobro vam želim in mirne praznike."

Rdeče pentlje | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Tu pa v zgodbo vstopate tudi vi, dragi bralci. Za otroke in dijake, ki zaradi hudih razmer nimajo niti osnovnih dobrin, so na ZPM odprli poseben račun, kjer lahko donirate po svoji zmožnosti.

Donacijo lahko nakažete na:

ZPM Lj. Moste – Polje,
Proletarska 1,
1000 Ljubljana
TRR: SI56 3300 0000 1303 865 (Addiko Bank Slovenija)
SWIFT/BIC: HAABSI22
Sklic: SI00 650

Pomagate pa lahko tudi s poslanim SMS sporočilom: Pošlji SMS: Veriga na 1919 (1 EUR) Pošlji SMS: Veriga5 na 1919 (5 EUR).

 



Rdeče pentlje | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

dezurni@styria-media.si