Magazin > VIP
18725 ogledov

To so šokantne posledice povečanja ustnic pri srbski manekenki

Aleksandra Nikolić instagram
Manekenka je javno spregovorila o šokantnih posledicah, ki so jo doletele po posegu za povečanje ustnic.

Srbska manekenka Aleksandra Nikolić je v javnost posredovala fotografije po neuspelem povečanju svojih ustnic. Zaradi reakcije njenega telesa sedaj ne more jesti in le s težavo pije.

Lepotica si je izbrala napačnega lepotnega strokovnjaka, katerega zdravstveno znanje naj bi bilo močno vprašljivo. Po hudi reakciji po izvedbi posega je morala manekenka ponovno pod nož, da so ji odstranili silikonske vsadke. Zdaj se sooča z neznosnimi bolečinami, ki si jih lajša s pomočjo tablet.

Na družabnih omrežjih je objavila video posnetek, v katerem pove: "To sem jaz po operaciji. Boli, ampak to je normalno prvi dan. Jemljem zdravila, čeprav zraven komaj pijem vodo. Ničesar ne morem jesti, hrane pa tudi nočem. Vse je še sveže, ni dobro nastavljeno. Zgornja ustnica se bo dvignila, spodnja spustila in oteklina bo izginila." Iz video posnetka so razvidne šokantne posledice, ki si jih je nakopala sama v veri, da bo po silikonskih vsadkih videti lepše.

"Nikoli več ne bom naredila napake in odšla k nepreizkušenemu kirurgu. Moja usta so me motila, ker so bila grda. Človek naj bo tak, kot je po naravi, ne pa da se popravlja zaradi trenda, da je vse čim večje. Včasih je manj res lepše. Nihče me ni prepričeval v operacijo, odločila sem se sama,"' je še povedala vsem, ki razmišljajo o lepotnih posegih.

Komentarjev 3