Magazin > VIP
354 ogledov

To vprašanje mora Nika Urbas nenehno poslušati

Nika Urbas Mediaspeed
Sodnica šova Zvezde plešejo, ki je navdušila s svojimi prispodobami pri opisovanju plesov, je povedala, katero vprašanje je največkrat slišala. Zaupala pa je tudi, kako komunicira v prostem času: Je tudi takrat polna zanimivih prispodob?

V zadnjih treh mesecih ste postali nekakšen fenomen malih zaslonov ... Ste pričakovali takšen odziv?
Naj zvenim še tako skromno, a takega odziva nisem pričakovala. Je pa tudi res, da se s tem niti nisem veliko ukvarjala. Moj cilj je bil, da se kar najbolj posvetim plesnim nastopom obenem pa vseskozi ohranim svojo pristnost. Takoj s pričetkom šova me je prevzel silovit tempo, ki so ga zaznamovali tedenski nastopi, potovanja in ostale obveznosti. Priložnost, da stopim korak vstran in začutim utrip dogajanja ter odziv gledalcev sem pravzaprav dobila šele ob koncu snemanja.

Mnogi se sprašujejo, ali ste si izjave izmišljevali sproti ali ste jih napisali prej?
Ko bi vedeli kolikokrat sem že morala odgovoriti na tole vprašanje. Odgovor je sila preprost. Izjave sem sestavljala sproti, saj drugače ni šlo. Plesne točke smo si sodniki ogledovali med šovom in videno pokomentirali.

Se tako izražate tudi doma ali je to del nastopa na TV?
Če s tem namigujete, da možu večerjo pokomentiram s svežnjem sočnih metafor oziroma nikizmov potem vas moram razočarati. Ne bi pa rekla, da je moj način izražanja podrejen formatu šova. Podobno slikovito opisujem med svojim oblikovalskim delom, ko na primer predstavljam kreativne koncepte. Vsekakor pa se tudi v zasebnem življenju rada držim bontona, lepo govorim in skušam izkoristiti širok spekter besed, ki jih ima slovenski jezik. No, pa tudi, ko govorim angleško, ne popuščam.

Kot smo spremljali odzive, ste šli gledalcem na začetku kar malo na živce ... Kaj pravite na to?
Ljudje imamo vso pravico, da nam gre nekdo na živce.

Dobili ste tudi svoj hashtag #nikizmi ... Kako komentirate?
Prav simpatičen hashtag se mi zdi in upam, da se bo obdržal.

Vas bomo lahko še kdaj spremljali kot sodnico, ocenjevalko na naših televizijah?
Ni skrivnost, da sem pri šovu izjemno uživala in na povabilo k novim projektom se z veseljem odzovem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.