Magazin > VIP
132188 ogledov

To z onkološkega inštituta sporoča Hajdi Korošec Jazbinšek

hajdi korošec jazbinšek Instagram
Lani je spet zbolela za rakom.

Podjetnica in pevka Hajdi Korošec Jazbinšek je lanskega januarja sporočila, da se njena družina sooča s težko situacijo. Za rakom je namreč spet zbolela njena mama, na katero je zelo navezana. 

Včeraj je mamica dveh dečkov mamo pospremila na onkološki inštitut, kjer je posnela video, ki bi si ga morali vsi ogledati in o njem razmisliti. "Danes sva že cel dan, od zjutraj, z mami tukaj na onkološkem. Tukaj sva že stari znanki. Tukaj se res naučiš potrpežljivosti, včasih tudi razčlovečenja. Na teh hodnikih vidiš veliko neverjetno težkih stvari, ampak ti dajo ti hodniki tudi misliti. Predvsem o tem, da smo lahko srečni, dokler smo zdravi. Dokler imamo zdravje, imamo vse na svetu. Ko včasih vidim ljudi, ki se smilijo sami sebi ali se obremenjujejo z brezveznimi problemi, bi jih najraje poslala na sprehod na te hodnike, da se zamislijo in zavejo, kaj je v življenju zares pomembno. In to je zdravje in nič drugega," je povedala Hajdi in s sledilci delila tudi pozitivno vest iz bolnišnice. Tam je namreč spoznala 32-letno mamo treh otrok, ki je premagala raka na prsih. Dekleti sta se takoj spoprijateljili in si izmenjali telefonski številki. Ta zgodba je opomnik, da se tudi v temi lahko pojavi svetel žarek ...

 

 

Komentarjev 10
  • Boschtjan Zupanchich 22:06 08.februar 2023.

    Cepivski strupi Zelo Pospešujejo raka !!! ! !!! Je bila cepljena ? Raka povzroča tudi mesna prehrana, čeprav se to ne pokaže kar takoj , temveč čez leta !!! ! !!! Raka na prsih pa tudi Precej Dobro Odžene redno ...prikaži večo žarčenje prsi pod Sončnimi žarki !!! ! !!! Pa tudi kopanje v mrzli vodi tudi pozimi je tudi protirakavo učinkovito . Ampak to pa večini žensk in dohtarjem žal že ni več jasno.

  • bi_ba 12:26 08.februar 2023.

    Dajte že mir s to tecno zensko!

  • Ender3 11:55 08.februar 2023.

    Onkologija ni mesto, kjer bolehajo rakavi je samo mesto nekega upanja po zdravju, ki so ga trajno izgubili. Ta bolezen se ne pozdravi lahko se samo zazdravi in se potem povrne v drugačni, večkrat v še hujši obliki in razsevu..