Magazin > VIP
15 ogledov

Tokio Hotel vs. oboževalke

Žurnal24 main
Nemška skupina Tokio Hotel bo tožila skupino oboževalk, ki so nadlegovale in grozile materi dvojčkov Kaulitz.

Dekleta, ki že pol leta zalezujejo člane skupine Tokio Hotel, trdijo, da jih je mati pevca in kitarista, Billa in Toma Kaulitza, napadla s steklenico. Ker to ne drži in ker naj bi Francozinje napadle in grozile tako članom skupine kot materi dvojčkov Kaulitz, so se glasbeniki odločili za tožbo. "Upam, da zalezovalke fantov ne bodo več napadale. Vse bomo tožili in od sodišča pričakujemo, da bo odredilo prepoved približevanja skupini in njenim družinskim članom," je izjavil menedžer Tokio Hotela.

Zalezovalke so stare med 20 in 25 let. Obsedene so z Billom in Tomom in kot pravijo, jim ne želijo nič žalega. "Ljubimo njihovo glasbo in besedila. Zasledujemo jih, ker želimo videti, kako živijo. Ves čas jim želimo biti blizu. Večkrat, kot jih vidimo, bolj smo srečne," je povedala ena od njih.

Pozornost javnosti so mladenke pritegnile pred nekaj dnevi. Ker je Tomu prekipelo, je eno od njih udaril in "žrtev" je obvestila policijo. Kot je po incidentu povedal Tom, ni udaril oboževalke, ampak dekle, ki je z besedami "kmalu boste doživeli nočno moro" grozilo njegovi materi. "Nihče od članov skupine ne bi nikdar udaril oboževalke," so takrat zapisali v sporočilu za javnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.