Magazin > VIP
17965 ogledov

Toliko denarja je zadela s številkami, ki jih je dobila od vedeževalca Blaža

vedeževalec blaž joonglaa
Če bi ga ubogal, bi zadel 16 milijonov.

Vedeževalec Blaž je na TikToku delil klic ženske, ki je z njegovo pomočjo na avstrijski loteriji zadela več kot 100 tisočakov. Tokrat jo je zanimalo, v kolikšnem času bo uredila zadeve z davčno upravo in na račun dobila denar. 

Nad točnostjo svojih številk je bil presenečen celo Blaž, ki je izjavil: "Jaz sem še vedno v šoku."

Omenjena klicateljica pa ni bila edina, ki je Blaža prosila za srečne številke ... "Ena privatnica s Ptuja me je klicala pred dobrimi 10 leti. Rekel sem ji, da nima smisla, da igra loto, njen mož pa naj le vplačuje listke. Ker je bil mnenja, da sem prevarant, tega ni storil. Po določenem času me je spet kontaktirala in povedala, da sta trikrat igrala loto s številkami, ki jih je dobila od mene, a sta prehitro obupala. Na naslednjem žrebu bi namreč zadela 16 milijonov. Jokala je. Gospod iz Domžal pa je zadel približno 7 tisoč evrov in mi je nekaj malega poklonil," nam je zaupal Blaž, ki pravi, da se največkrat uresničijo napovedi glede otrok.

"Damjan Murko mi je nekoč rekel: 'Blaž, moji prijateljici si rekel, ko si jo drugič v življenju videl, da je noseča in da bo punčka. Le smejala se je.' Čez nekaj mesecev me je Damjan poklical, da bo res rodila deklico in da v tistem času ni vedela, da je noseča. Tudi neki drugi Damjanovi prijateljici sem napovedal rojstvo otroka, pa takrat niti partnerja ni imela ..." Blaž pravi, da mu je pisala tudi neka gospa, ki ji je svetoval obisk pri zdravniku, ker vidi raka. "Šla je pravočasno. Vedno ljudem povem, da nisem zdravnik in ne postavljam diagnoz, vseeno pa vidim dosti stvari." 

@vedezevalecblaz NE ZAMUDITE TE EDINSTEVENE PRILOŽNOSTI IN HITRO POŠLJITE SMS! (18+) #vedezevalecblaz #fyp ♬ original sound - Vedeževalec Blaž

Komentarjev 9
 • Avatar bobnar53
  bobnar53 20:34 16.februar 2024.

  Nategun in prodajalec megle Blaž je slaba kopija "vidovitog Milana"!

 • Kmodri_ 12:59 16.februar 2024.

  Sure... tudi slepa kura najde zrno!

 • Avatar oven
  oven 08:57 16.februar 2024.

  Sem že naročil prenovo celotne hiše. Ob koncu del pokličem Blaža, za loto cifre. Hepi, hepi!