Magazin > VIP
223 ogledov

Toliko ljudi je prišlo pozdravit Gorskega zdravnika

Gorski zdravnik, Hans Sigl
1/22
Osebni arhiv
Hans Sigl, zvezdnik serije Gorski zdravnik, prispel v Slovenijo.

Pred Meractorjem v Šiški je prišlo kar nekaj oboževalcev, ki so navdušeno pričakali igralca Hansa Sigla, glavnega igralca iz serije Gorski zdravnik.

Po tem, ko se je občinstvu zahvalil jim je po slovensko rekel: "Ljubim vas!“ je dodal, da je v Sloveniji in v Ljubljani prvič. Nič se ni pozanimal, kako je pri nas, saj je želel biti presenečen. Pravi, da se je sprehodil skozi center prestolnice in da se bo še vrnil. Povedal je, da mu je ob prihodu na oder srce močno razbijalo od navdušenja. V Sloveniji ostaja do jutri, povzpel se bo na Šmarno goro, verjetno pa bo šel tudi do morja. Po tem, ko mu je Peter Poles povedal, da je mogoče malo podoben Borutu Pahorju, je občinstvo vprašal, če imajo predsednika radi. Pošalil se je, da ga je poklical, a da naš predsednik zanj ni imel časa. "Nisem pričakoval, da bo serija postala tak hit," je povedal Hans.

Gorski zdravnik, Hans Sigl | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek
Ansambel Saše Avsenika je Hansu zaigral avstrijsko poročno koračnico, Zillertaler Hochzeitsmarsch. Hans je bil nad njihovim igranjem navdušen in je s svojim telefonom dogajanje tudi posnel. Ko ga je Poles vprašal, kaj ima skupnega z likom iz serije pa je povedal: "Rad bi imel malo več tega zdravniškega znanja. Imava pa enak okus za avtomobile. Oba se navdušujeva nad mercedesi."

Po tem, ko se je debelo uro slikal s svojimi oboževalci in delil avtograme, je na odru dobil prav posebno darilo, kasneje pa s skupino Xequtifz na bobnih pospremil med naslovno pesmijo serije Patience.
 

Med občinstvom tudi znani Slovenci

Na dogodek je svojo hčerko pripeljal tudi Rok Ferengja, pevec skupine Rok'n'Band: "Sem se pripeljal hčerko, ki serije redno spremlja. Mogoče jo bom po njegovem obisku začel tudi sam spremljati. Mi je pa zelo všeč, da igrajo Avseniki in sa se tako promovira slovenska glasba." Na sprejem igralca je prišla tudi Alya, ki serije Gorski zdravnik sicer ne spremlja: "Mi je pa zelo všeč, da predvajajo slovensko glasbo, saj me to spominja na otroška leta, ko sem z babico in dedkom poslušala narodno-zabavno glasbo." Med obiskovalci smo opazili tudi Natalijo Verboten.

Hans s svojimi očmi obnorel Slovenke

Eno od obiskovalk je povezovalec Poles vprašal, kaj ji je tako všeč na Hansu, ta pa je odgovorila v imenu vseh ženskih oboževalk: "Verjetno to, kar je všeč vsem ženskam, njegove modre oči." Oboževalka Irma iz Ljubljane pa je za Žurnal24 povedala, kaj ji je v seriji Gorski zdravnik najbolj všeč: "Všeč mi je, ko se on (Hans Sigl, op. a.) prikaže na malen ekranu." In kako je Irma odgovorila na vprašanje, če upa na stisk roke ali avtogram? "S to frizuro? Ne!" je povedala v šali in dodala, da je prišla samo na hitro pogledati glavnega igralca priljubljene serije.

Komentarjev 6
  • Notsocommon 20:50 16.marec 2017.

    Še sam Hans je moral slikat, da ga je prišlo pogledat 500 ljudi. Sicer verjetno spotoma ko so šli v Mercator po nakupih ampak vseeno!!

  • macola 20:06 16.marec 2017.

    Sem mislil, da je po Esmeraldi ta naraod prišel kaj k pameti.....zaman.... Zdaj mi vsaj jasno, kako pridejo "doktorji" na Gregorčičevo in Šubičevo!

  • Bozidar.Frelih 18:57 16.marec 2017.

    Pastir je prišel preštet svoje ovce. Beeeeeeee ...