Magazin > VIP
42 ogledov

Toliko naj bi bil vreden zaročni prstan Pippe Middleton

pippa middleton Profimedias
Sestra britanske vojvodinje Catherine, Pippa Middleton, se je pretekli konec tedna zaročila z bajno bogatim Jamesom Matthewsom, ki ji je kupil zelo drag prstan. Vsaj tako ocenjuje draguljar David Christopher Allen.

"Za to obliko, tako imenovani Assher.cut, potrebujemo zelo čist diamant. Če je ta brezhiben, potem je prstan vreden približno 238 tisoč evrov,“ pravi Allen.

Pri tej obliki gre za eno najbolj elegantnih in brezčasnih oblik diamanta, ki jo je pred 110 leti patentiral nizozemski draguljar Joseph Asscher.

Poroka bo drugo leto
40-letni finančni strokovnjak je osem let mlajšo Pippo za roko zaprosil med izletom v britanskem narodnem parku Lake District.

James izhaja iz zelo znane družine. Njegovi starši so še bolj premožni od njega. V njihovi lasti je namreč letovišče Eden Rock, ki se nahaja na otoku St. Barths, ki je med zvezdniki zelo priljubljen.

Pippa in James sta sicer intimno prijateljevala že leta 2012, a ga je lepotička zapustila, ker se je zagledala v drugega. Lani pa sta ljubezni dala še eno možnost. Parček se bo poročil drugo leto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.