Magazin > VIP
84 ogledov

Toliko naj bi zaslužila Bine in Lili

Lili Žagar Bine Volčič Miro Majcen
Zaslužek v resničnostnih šovih. Najslabše so plačani tekmovalci, Bine se lahko potreplja po rami.

Revija Lady piše, da so tekmovalci šova Kmetija: Nov začetek "pripravljeni prodati svojo intimo za drobiž“. Na dan naj bi dobili pičlih 10 evrov. Zmagovalca omenjenega šova sicer čaka denarna nagrada v višini 50 tisoč evrov. "Po odštetih davkih bo zmagovalcu ostalo dobrih 37.000 evrov, za vsak preživet mesec bo dobil še dodatnih 300 evrov,“ piše revija.

Glavni obrazi šova Gostilna išče šefa pa se nad honorajem ne morejo pritoževati. Komentatorji šova, ki jih vidimo le ob ponedeljkih, Iryna Osypenko Nemec, Žiga Gombač in Marko Pavčnik naj bi za vsako oddajo v žep pospravili od 300 do 500 evrov, odvisno od njihovih individualnih dogovorov s producenti.

Voditeljica Lili Žagar menda na teden zasluži 1000 evrov, Bine Volčič pa naj bi na sezono zaslužil 20 tisoč evrov. "Samo v letu 2013 je na njegovo podjetje Kulinarični atelje Bine Volčič priteklo več kot 133.000 evrov, od tega veliko prav iz naslova Gostilne,“ še piše tabloid.

Vedeti je treba tudi, da omenjenim Pro Plus poleg honorarja zagotavlja tudi medijsko poročanje o njihovih projektih, tako da se jim nastop v šovu Gostilna in čas, ki ga morajo preživeti pred televizijo, več kot izplača.

Po komentar na pisanje Lady smo se obrnili na POP TV in Planet TV. "Pogodba med tekmovalci in produkcijsko hišo je poslovna skrivnost, zato omenjenih zneskov ne bomo komentirali. Lahko le potrdimo, da tekmovalci za bivanje na Kmetiji: Nov začetek dobijo dnevno denarno nadomestilo,“ so nam sporočili s Planet TV, POP TV pa je na naše vprašanje, ali navedeni zneski držijo, odgovoril: "V skladu z našo poslovno politiko tega ne komentiramo.“

Komentarjev 6
  • c1305166 09:57 05.november 2014.

    Mislim, da bi si ti moral še enkrat prebrati cel prvi odstavek tega članka in potem morda ne bi kvasil takšnih neumnosti. Šov Kmetija predvaja Planet TV in ne POP TV. V Kmetiji je nagrada 50k, v Gostilni pa 100k.

  • sajmon 09:49 05.november 2014.

    Po ZDoh-2 mu bo ostalo točno 34.391 EUR (seveda v primeru če ne bo imel v letu 2014 še drugih dohodkov - v tem primeru mu bo ostalo še manj.)

  • radsemastimzmesom 09:43 05.november 2014.

    Ker "kok" to? Tisti glavni iz vaše vasi ali tisti od Mihe?Glede na to kako se kurčite, pa si prosim najprej preberite ZDoh-2, pa boste potem mogoče razumeli kam pes taco moli...