Magazin > VIP
103 ogledov

Toliko za prihod računata Tomaž in Martin iz Big Brotherja

tomaž, martin Žurnal24 main
Tomaža Jeraja in Martina Flisa lahko najamete.

Tomaž in Martin sta se po šovu Big Brother spoprijateljila, sedaj pa sta se lotila še skupnega projekta. Simpatični dvojec lahko namreč odslej najamete za strežbo na kakšni prireditvi ali pa za družbo na zasebni zabavi.

Oba imata v gostinstvu bogate izkušnje. Martin je še vedno v tem poslu, Tomaž pa je pred leti skupaj s starši organiziral sprejeme na porokah in tudi večje piknike. "Na večer skupaj računava približno 20 evrov na uro.  Stvar dogovora. Če je dogodek izven Ljubljane, je temu znesku treba prišteti še potne stroške, v primeru, da dogodek traja več dni, pa bi moral organizator poskrbeti še za najino nastanitev.  Na zasebne zabave pa prideva za simbolično ceno,“ je za Žurnal24 povedal Tomaž in dodal, da sta sodelovala že na dveh večjih dogodkih, med drugim tudi na Ptujski noči. Odziv obiskovalcev na njuno delo je menda dober. "Ljudje nas prepoznavajo, pridejo poklepetat in se fotografirat. Prijetno je," je še dodal Jeraj.

Tomaž in Martin za svoo družbo računata precej manj kot Erik in Jasmin, tekmovalca letošnje sezone Big Brother. Koliko stane noč z njima, lahko preberete TUKAJ.

Dan za varen avto

Komentarjev 2
  • endrug 14:01 07.oktober 2016.

    Orala pač ni draga...

  • patron 09:56 07.oktober 2016.

    ahaha.....kva je folk prfffff......