Magazin > VIP
35 ogledov

Tolikokrat je Raay glasoval zase

Maraaya Saša Despot
Na Emi Maraaya prejela kar 7.311 od skupaj 12.760 glasov. Kolikokrat sta glasovala zase?

Raaya smo vprašali, kolikokrat sta z ženo Marjetko, s katero sestavljata duo Maraaya, na Emi glasovala zase. "Mislim, da sem preko telefona poslal okoli 40 glasov. Marjetka ni glasovala, saj ima telefon iz kamene dobe, poleg tega je hotela ostati osredotočena do konca,“ nam je zaupal glasbenik, ki se je po zmagi razveselil čisto vsake čestitke, še posebej pa je bil na ponosen pozitivne besede tistih, ki ga sicer ne poslušajo radi.

"Vesel si polnega elektronskega poštnega predala, saj tako veš, da ljudje to gledajo. Najbolj sva bila vesela, ko sva videla fotografijo sina Vida, kako navija za naju, kar naju je zelo ganilo. Čeprav se smešno sliši, kljub temu, da ti največ pomenijo čestitke od prijateljev in ostalih, ki te podpirajo, je, kar se same potrditve tiče, najlepše slišati čestitke od takih, ki rečejo, da Raaya ne prenesejo, tokrat pa ne morejo reči nič drugega kot: 'Kapo dol'. Predvsem sva pa vesela odzivov iz Evrope, teh, ki spremljajo Eurosong in drugih poslušalcev."

Komentarjev 6
  • dd 15:19 09.marec 2015.

    Zmagala je najboljša. Oziroma je bila na izboru edina dobra in primerna. Glasovi gor ali dol, naj se drugič ostali bolj potrudijo.

  • depresija 22:41 08.marec 2015.

    Evo, spet - ''zakaj, saj ni prepovedano..'' tako je razmišljala tut, zdaj že nekdanja ministrica - ni nezakonito (prepovedano) in pravzaprav sama sebi pišem čeke univerze (glasuje zase). Tako razmišljanje ni v redu in je obsojanja (posmeha) vredno..PS: ...prikaži več še zdaj nisem slišal slovenske predstavnice na evrosongu v angleškem (?!) jeziku in si je tudi ne želim, a verjamem da je bedna in da se brez težav ne uvrsti v finale.

  • wester62 19:49 08.marec 2015.

    saj to ni prepovedano in so to vsi počeli.