Magazin > VIP
29 ogledov

Igranje primerjal z vojno v Afganistanu

Tom Cruise FameFlynet
Igralec Tom Cruise nikoli ni imel težav z izražanjem svojega mnenja, zdaj pa je javnost šokiral z izjavo, da je igranje enako težko kot vojskovanje v Afganistanu.

Tom je to nepremišljeno izjavo izrekel med pogovorom z odvetniki, s katerimi se je sestal zaradi tožbe proti časniku, ki je izdal dva članka, ki po njegovih besedah blatita njegovo ime. Prvi govori o ločitvi od Kate, češ da ga je zapustila zaradi scientologije, drugi pa o tem, da je zapustil svojo hčerko Suri.

Tekom pogovora je odvetnik spraševal igralca o trditvah njegovega menedžementa, ki je njegovo delo in posledično nezmožnost videvanja hčerke Suri enačilo z vojskovanjem v Afganistanu. "Vsekakor imam tak občutek. Predvsem s tem zadnjim filmom, to je bilo brutalno, brutalno," je 51-letni zvezdnik povedal za spletni portal TMZ.

Med pričanjem se je med drugim razkrilo, da Cruise hčerke v nekem obdobju po ločitvi ni videl kar 100 dni, čeprav trdi, da tesen odnos ohranjata s telefonskimi pogovori.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.