Magazin > VIP
22 ogledov

Tom Cruise in Katie Holmes se ločujeta!

Tom Cruise Katie Holmes FameFlynet
Ameriški mediji poročajo, da igralca Katie Holmes in Tom Cruise končujeta svoj zakon. .

Ameriška revija People poroča, da se Katie Holmes in Tom Cruise po petih letih zakona ločujeta. Novico je potrdil tudi Katiejin odvetnik, ki je dodal, da prosijo za spoštovanje zasebnosti. "To je zelo zasebna zadeva za Katie in njeno družino," je sporočil igralkin zastopnik Jonathan Wolfe in dodal: "Katiejina glavna skrb je in vedno bo njuna hčerka Suri, za katero si želita najboljše."

Tom in Katie sta se poročila novembra 2006, v romantičnem gradu v Italiji. To je bil za Toma že tretji zakon (prej je bil poročen z Nicole Kidman in Mimi Rogers), za Katie pa prvi. Kaj je razlog za propad njunega zakona, za zdaj še ni znano, prav tako ni znano, če sta igralca že vložila papirje za ločitev.

Tom je trenutno na Islandiji, kjer snema nov film Oblivion, Katie pa je v New Yorku z njuno šestletno hčerko Suri. Devetinštiridesetletni igralec je sicer še pred enim mesecem v intervjuju za revijo Playboy zatrjeval, kako ljubi Katie in njeno ustvarjalnost, in dodal, da je njuno razmerje zelo posebno. "Je izjemna oseba. Če bi z njo preživeli samo pet minut, bi to dojeli tudi vi. /.../ Je duhovita in očarljiva, ko vstopi v sobo, se v trenutku počutim bolje." Tom je njun zakon opisal kot zelo romantičen in dejal, da je zelo srečen, odkar jo je spoznal.

Komentarjev 1