Magazin > VIP
3522 ogledov

"Tom Cruise je del zlorab“

Leah Remini FameFlynet
Leah Remini se bori proti scientološki cerkvi.

Igralka Leah Remini je bil več let članica scientološke cerkve, ko je iz nje leta 2013 izstopila, pa je začela boj proti sekti. Zvezdnica ima celo svojo dokumentarno oddajo, v kateri z osebami, ki so se scientološki cerkvi odpovedale, razkriva njene skrivnosti in domnevne umazane prijeme.

Leah se je sedaj lotila najbolj slavnega člana sekte – Toma Cruisa. V pogovoru za The Beast je Leah povedala, da Tom dobro ve, kaj se dogaja v organizaciji, čeprav nekateri trdijo, da mu vodilni prekrivajo stvari. "Tom ni povprečen scientolog. Dobro ve, kakšne zlorabe se dogajajo. On je del zlorab,“ pravi zvezdnica, ki je tudi razkrila, da člani sekte mislijo, da je Tom neke vrste božanstvo, ki bo lastnoročno rešilo svet. Tom je po njenih besedah dober prijatelj vodje scientološke cerkve Davida Miscavigea, ki naj bi mu nekoč "zaukazal“, naj fizično kaznuje člana sekte. To je menda tudi storil.

Sekta se dobro zaveda Cruisove vrednosti, zato poskuša pred njim skriti vsa negativna poročanja o scientologiji, še pravi zvezdnica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.