Magazin > VIP
4868 ogledov

Tom Cruise: Kaj se je zgodilo z njegovim obrazom?!

Tom Cruise Profimedias
Obiskal je bejzbolsko tekmo. Mnogi so bili bolj kot na dogajanje na igrišču pozorni na Tomov obraz.

Tom Cruise je že 40 let v šovbiznisu in še vedno spada med največje zvezde današnjega časa. Gledali smo njegove vzpone in padce, predvsem ljubezenske, sedaj pa ga bomo, kot kaže, spremljali z novim obrazom.

Zvezdnik, ki bo prihodnje leto praznoval 60 let, je s sinom Connorjem spremljal bejzbolsko tekmo in igralcem ukradel vso pozornost, predvsem zato, ker je videti povsem drugačen. 

Uporabniki spletnih omrežij ugibajo, ali se je Tom Cruise zredil ali pa si je privoščil polnila. Dr. Nyla meni, da bi igralčeva polna lička lahko bila rezultat lepotnega posega. "Zdi se, da je Tom pretiraval z injekcijami proti gubam in polnili, kar je škodilo njegovemu videzu.“ Dr. Perry pa je poudaril, da se Tom ni lotil le svojih lic, ampak tudi gub okoli oči, ki so izginila, prav tako kot smejalne gube okoli ust.

Komentarjev 3
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 20:09 13.oktober 2021.

    To je kar neki tip, ki je malo podoben Tomu...važno da se piše...

  • Tamela_Zielinski 16:15 13.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 08:13 13.oktober 2021.

    Morda je le zabuhel od alkohola...;)