Magazin > VIP
63 ogledov

Tom Hanks novinarjem, ki poročajo o Trumpu, kupil darilo

Scena 12.01.10, tom hanks, foto: flynet pictures Flynet Pictures
Tom Hanks novinarjem poslal darilo in sporočilo.

Novinarjem, ki pokrivajo dogajanje v Beli hiši in politiko Donalda Trumpa, so od Toma Hanksa dobili napravo za pripravo kave. "Za novinarje v Beli hiši. Nadaljujte z bojem za resnico, pravičnost in ameriški način življenja. Še zlasti pa za resnico,“ se je glasilo sporočilo, ki ga je oskarjevec priložil k darilu.

To je sicer že tretjič, da je Hanks novinarjem poslal kavni aparat. Prvič je to storil med vladavino Georgea W. Busha, ko je izvedel, da ga novinarji nimajo, drugič pa, ko je bil na čelu ZDA Barack Obama. Temu darilu je prav tako priložil sporočilo in novinarje malo „okrcal“, da so tako slabo skrbeli za prvi kavni aparat.

Odnos med Trumpom in novinarji je že lep čas zaostren. Predsednik je pred kratkim odpovedal celo svoj prihod na večerjo z dopisniki iz Bele hiše, vsako vest, ki mu ne ustreza, pa ponavadi označi za laž, ki so si jo izmislili mediji.

Komentarjev 2
  • mrki 14:11 03.marec 2017.

    Hanki se ni nič nauču iz filma Forrest Gump

  • Gigiiinjo 08:40 03.marec 2017.

    ''resnico'''. da je nekdo iz trumpovega kabineta izjavil da morajo prenehat z pošiljanjem orožja teroristom v siriji kot so al kajda in podobni. Mediji pa v naslove da je trump fašist in proti demokraciji. Celo Washington post si je sramoto ...prikaži več naredil.neverjetni so...