Magazin > VIP
43 ogledov

"Tom ima nadnaravne sposobnosti"

Tom Cruise EPA
V Hollywoodu superzvezdnik, v Scientološki cerkvi pa že kar superjunak. Scientologi namreč trdijo, da ima Tom Cruise telepatske in telekinetične sposobnosti.

Petdesetletni igralec Tom Cruise je prav gotovo najbolj znan pripadnik Scientološke cerkve, ki ima kar deset milijonov vernikov v 159 državah po svetu, in ravno njegova zvesta predanost tej kontroverzni veri naj bi pripomogla tudi k njegovemu nedavnemu razhodu s Katie Holmes. Cruise naj bi sicer imel posebno mesto v tej skupnosti – zvezdnik naj bi namreč že pred nekaj leti dosegel stopnjo duhovnosti, ko naj bi imel telekinetične in telepatske sposobnosti, so prepričani scientologi. "Takšni ljudje lahko po mnenju scientologov premikajo predmete s pomočjo uma, zapustijo svoje telo ter telepatsko komunicirajo z ljudmi in živalmi in kontrolirajo njihovo vedenje," je razkrila Janet Reitman v svoji raziskavi o tem za revijo Rolling Stone. Tom, ki scientološkim načelom zvesto sledi že 30 let, naj bi se tako približeval celo božanskemu stanju.

Njegova pridružitev scientološki skupnosti pa naj bi bila načrtna. "Vse je bilo skrbno načrtovano. Vedeli so, da ima težave z branjem, in so to izkoristili. Stopnja manipulacije je pri scientologih neverjetna," je za RadarOnline povedala Nancy Meny, ki se je nekoč ukvarjala s slavnimi, ki so obiskovali scientološki kamp Sea Organization.

 

Komentarjev 5
  • bojovi 10:03 12.julij 2012.

    Pač vroče je :), drugače pa na članek lol.

  • astro123 16:19 11.julij 2012.

    Kake nadnaravne sposobnosti pa kontrolirenje živali in ljudi neki. Še s Katie se je mogu izpogajat da naj bo tiho o scientologiji v zameno za Suri.

  • zic 14:35 11.julij 2012.

    samo poglej kako ima poflekano, verjetno mastno majco, k en paconar!?