Magazin > VIP
23 ogledov

Tom in Katie bojkotirata oskarje

Anne se je na javni televiziji ponorčevala iz Katie, zato slednje na podelitev z Žurnal24 main
Katie Holmes in Tom Cruise bosta letos izpustila najprestižnejši dogodek v svetu filma, oskarje. Za to je kriva igralka Anne Hathaway, voditeljica letošnje podelitve, ker je nedavno užalila Katie.

Anne Hathaway je novembra lani nastopila v šovu Saturday Night Live, kjer je imitirala Katiejin najslavnejši lik Joey iz popularne serije Simpatije. Anne je bila tako prepričljiva, da je nasmejala marsikoga, le Toma in Katie ne.

 

In čeprav je voditeljica letošnjih oskarjev pojasnila, da se ni hotela norčevati iz Katie, temveč je bilo vse le šala, sta Katie in Tom zaradi tega tako užaljena, da sta se odločila za bojkot oskarjev.

 

"Tom in Katie se nočeta več srečati z Anne. Včasih so bili prijatelji, Anne sta leta 2008 celo peljala na koncert Tine Turner, ko je prebolevala konec zveze, zdaj pa se počutita izdano. Zelo ju je razočarala, saj sta ji nudila podporo, ona pa se je na televiziji norčevala iz Katie." je izdal bližnji prijatelj zakoncev in dodal, da bi Anne Katie lahko vsaj posvarila.

 

Podelitev letošnjih oskarjev, ki bo očitno potekala brez slavnega zakonskega para, se bo odvijala 27. februarja, poleg Anne pa bomo v vlogi voditelja videli tudi igralca Jamesa Franca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.