Magazin > VIP
17 ogledov

Tom Katie poslal ganljivo pismo

Tom Cruise Katie Holmes FameFlynet
Igralec Tom Cruise naj bi svoji nekdanji ženi Katie Holmes poslal čustveno pismo, za katerega upa, da bo izboljšalo njuno razmerje po ločitvi.

Petdesetletni igralec upa, da bo s pismom lahko znova zgradil dober odnos s Katie Holmes, ki je prošnjo za ločitev vložila prejšnje poletje. Neimenovani vir je povedal, da je v pismu zlil svoja čustva, saj upa, da bo to rešilo napetost med njima in da bosta šla lahko naprej. "Mislim, da je o tem zadnje čase veliko premišljeval, še posebno ker je minilo točno eno leto, ko ga je šokirala z novico o ločitvi. Mislim, da je tudi končno dojel, da je Katie ljubezen njegovega življenja," je za revijo Look povedal neimenovani vir in dodal: "Dolgo časa je potreboval, da se je znebil jeze in očitno ji je to hotel povedati v pismu."

Nekdanja zakonca sta do zdaj komunicirala le prek računalnika, marca pa sta se dogovorila, da bosta sklenila premirje, a se to do zdaj ni zgodilo. Tom je odločen, da bo popravil razmerje z bivšo ženo, že zaradi njune sedemletne hčerke Suri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.