Magazin > VIP
31 ogledov

Tom na njuno zadnjo noč prelepil kamere

Tom Cruise, Katie Holmes EPA
Da je v zakonu TomKat nekaj hudo narobe, so dali slutiti že nenavadni Cruisovi varnostni ukrepi.

Katie Holmes je svojo zadnjo skupno noč s Tomom Cruisom, preden je vložila zahtevek za ločitev, preživela 15. junija na Islandiji, ko ga je za očetovski dan tam obiskala s Suri. Družina se je takrat namestila v predsedniškem apartmaju hotela Hilton Nordica v Reykjaviku, ki je najboljši hotelski apartma na Islandiji.

To ne bi bilo nič nenavadnega, če ne bi Tomovi varnostniki vseh kamer v nadstropju in v predsedniškem apartmaju prelepili s črnim lepilnim trakom, je povedal vir. Kamere naj bi prekrili, ker Tom ni želel nobenih posnetkov, ki bi izdajali, da s Katie morda spita ločeno. "Ne Tom ne Katie nista dajala vtisa, da imata težave, zato bi spanje v ločenih spalnicah zagotovo sprožilo govorice," je prepričan njun prijatelj.

Nihče torej ne ve natančno, ali je TomKat zadnjo skupno noč preživel v skupni postelji, polepljene kamere pa je še nekaj dni po odhodu zvezdniške družine opazil tudi reporter časopisa National Enquirer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.