Magazin > VIP
86 ogledov

Tomaž iz BB: "Njegovih groženj ne jemljem resno"

tomaž jeraj mediaspeed
Nekdanja tekmovalca šova Big Brother, Tomaž Jeraj in Dalibor Brajdić, sta si skočila v lase. Zaradi našega članka so na dan privrele stare zamere.

Zaradi našega članka "Nekdanja tekmovalca Big Brotherja z vročim prizorom šokirala Celjane!" je na Facebooku počilo med Daliborjem Brajdićem in komentatorjem Big Brother kluba Tomažem Jerajem.

Nekdanji tekmovalci šova so se namreč na družbenem omrežju spraševali, kdo nam je posredoval fotografije z žura v Celju, na katerem je bilo menda kar precej vroče – še zlasti med Alenko in Gregorjem. "Dalibor je napisal, da sem bil to jaz. Na te obtožbe sem se odzval in Daliborja opomnil, da velikokrat trdi stvari, ki nimajo nobene podlage. Žurnal24 pozivam, da javno razkrije, če sem jaz tisti, ki vam je posredoval fotografiji! Po mojem odgovoru je Dalibor začel pisati neumnosti," je za naš portal povedal Jeraj, ki se bo, če bo Dalibor uresničil svoje grožnje, zaradi blatenja imena znašel na sodišču.

"Njegovih groženj ne jemljem resno. Saj je že večkrat dokazal, da so ga sama usta. Vidim dve težavi. Prva je ta, da je fant očitno nepismen - vsaj kar se tiče pravnega jezika. Ali pa sploh ni prebral pogodbe. Druga pa je ta, da je treba odvetnika plačat in blatenje imena dokazat. Priporočal bi mu, da ta denar, ki bi ga bojda rad zapravil za odvetnike, vloži v ureditev svojega doma," je za Žurnal24 povedal Jeraj.

Ne ve, o čem govori

Dalibor Brajdić | Avtor: Saša Despot Saša Despot
"On me ne pozna, a je blatil moje ime. V Big Brother klubu me je največ blatil, Tina pa me je zagovarjala,“ trdi Dalibor, Jeraj pa ne ve, o čem govori ...

"Blatenje? To se tudi sam sprašujem. On se se prijavil v resničnostno oddajo. Sam se je strinjal, da se bo njegovo življenje prikazovalo v javnosti in komentiralo tako, kot je videti. Jaz sem ga videl, kot sem ga pač videl, in to komentiral. Če se spusti v to, bo moral tožiti vsaj 10000 Slovencev, ki so ga blatili preko javnih omrežij, na forumih ... Kot sem rekel -  skregano z logiko. Sam se je spustil v tako oddajo in sam se je obnašal, kakor se je. Noben mu ni rekel, da mora bit nespodoben, žaljiv in se afnati kot otrok," je za naš portal še povedal Jeraj in dodal, da se mora Dalibor zavedati, da je sedaj javna oseba. "Priporočam mu, da se sprosti in da jezo na stran ter uživa v trenutkih, ki ga čakajo. Na take in drugačne zgodbe pa ljudje itak hitro pozabijo. Želim mu vso srečo.  Sebi pa tudi."

Komentarjev 3
  • Megi Mravlje 14:11 19.maj 2016.

    tomaž ti si car

  • Jozica Bokan 14:06 19.maj 2016.

    Tomaž..popolnoma prav imaš....

  • 1slovenka 11:00 19.maj 2016.

    ..jeraj!!..ne bodi nesramen...najprej TI uredi svoje težave....če bi Ti vlagal v svoj dom.........???!!!