Magazin > VIP
109 ogledov

Tomaž iz Big Brotherja ima sedaj hollywoodski nasmeh

tomaž jeraj
1/3
Branko Teršek
Nasmešek Tomaža Jeraja vreden 6000 evrov.

Ko je Tomaž zapustil hišo Big Brother, nam je zaupal, da bi, če bi šov zapustil kot zmagovalec, nekaj denarja porabil tudi za popravilo stranskih zob, ki jih je izgubil zaradi nesreče.

Želja po bleščečem nasmehu pa se mu je kljub temu izpolnila. V začetku novembra mu je dr. Fuis naredil mostiček in prevleke čez celotne zgornje zobe. "Izredno zadovoljen sem. Zobozdravnik je uporabil le najboljše materiale. Skozi življenje sedaj korakom veliko bolj samozavestno, saj se med smejanjem ne obremenjujem več s tem, ali me ljudje gledajo v zobe. No, včasih se sicer še vedno ujamem pri tem, da si z roko prekrivam usta, tudi zato, da ne bi kdo mislil, da se baham z novim nasmehom,“ nam je v smehu povedal Tomaž, ki je svoje nove zobe proslavil tudi z nekdanjimi sotekmovalci šova Big Brother. "Dobili smo se v restavraciji Maharaja, da proslavimo in preizkusimo zobe. Vsi so bili zadovoljni in presenečeni, da je tako dobro izpadlo,“ je za zurnal24.si še povedal nekdanji tekmovalec Big Brotherja in dodal, da se na nove zobe še ni povsem navadil. "Jezik se še navaja na novo obliko zob, ki so še vedno občutljivi na toploto in mraz. To naj bi v enem mesecu izginilo,“ je prepričan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.