Magazin > VIP
775 ogledov

Tomaž iz Big Brotherja presenetil z odlično novico

tomaž jeraj Facebook
Tomaž Jeraj, znan iz šova Big Brother, bo spet očka.

tomaž jeraj | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Izvedeli smo, da bo Tomaž Jeraj, ki smo ga spoznali v šovu Big Brother, spet očka. Tomaž nam je veselo novico potrdil in razkril, da se bo otrok rodil februarja. "Za nosečnost sem izvedel, ko se prišel domov iz službe. Test je Maja naredila sama in me z njim presenetila. Bilo je zelo čustveno. Otrok je bil načrtovan in pričakovan, kljub temu je bilo presenečenje veliko,“ pravi Tomaž, ki ima že tri otroke, Lauro, Janoša in Nika, Maja pa je v zvezo pripeljala Elo.

"Ostali otroci se novega družinskega člana zelo veselijo,“ je še dodal Tomaž, ki je z Majo v zvezi od lanskega novembra. "Spola še ne veva, imeni pa sva že izbrala. Ne gre za pretirano eksotični ali moderni imeni, niti za preveč tradicionalni slovenski imeni. Na to, kaj si drugi mislijo o imenu najinega otroka, se sicer ne ozirava, čeprav meniva, da ime o osebi pove več kot astrološko znamenje. Vsaj jaz imam takšne izkušnje. Recimo, izogibam se vsem Tomažem. Vsi so čudni,“ se je za konec še pošalil Jeraj.

Družinici čestitamo!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.