Magazin > VIP
28 ogledov

TomKat podala prvo izjavo za javnost

Katie Holmes, Tom Cruise Reuters
Le dva tedna po tem, ko je Katie vložila zahtevek za ločitev, je par že dosegel dogovor glede ločitve.

Podrobnosti njunega dogovora sicer še niso znane, vendar je par le malo pred tem izdal svojo prvo skupno izjavo za javnost, v kateri sta povedala, da kot starša delata skupaj na tem, da bi dosegla dogovor, ki bo v najboljšem interesu za njuno šestletno hčerko Suri. "Zadeve, ki se tičejo naše družine, bi rada ohranila v zasebnosti, izraziti želiva spoštovanje do najinih prepričanj in podpreti vlogo drug drugega kot starša."

Novico o sklenjenem dogovoru med Tomom in Katie je potrdil njen odvetnik Jonathan Wolfe, ki je povedal: "Zelo smo veseli za Katie in njeno družino ter navdušeni, da bo lahko začela naslednje poglavje svojega življenja." Zahvalil se je tudi Tomovim odvetnikom za dobro sodelovanje.

Igralka je po petih letih zakona vložila zahtevek za ločitev 28. junija letos in pri tem zahtevala polno skrbništvo nad Suri, v kar naj bi Tom sicer pristal v zameno za molk o scientologiji, kot smo že pisali.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.