Magazin > VIP
46 ogledov

Toni Braxton pristala v bolnišnici

Toni Braxton ANG/Fame Pictures
Ameriška pevka Toni Braxton je morala pred nekaj dnevi obiskati bolnišnico, ker ji je odpovedal imunski sistem.

Toni, ki je novembra 2010 priznala, da trpi za lupusom, je morala zaradi odpovedi imunskega sistema v bolnišnico. Lupus je avtoimunska bolezen, ki prizadene vezivno tkivo, povzroča pa tudi, da imunski sisetm napada zdrave celice in organe. A 43-letna pevka pravi, da njeno stanje ni več resno, ter da uspešno okreva. "Hočem se zahvaliti vsem oboževalcem, ki me podpirajo. Malo mi je ponagajal lupus, zato sem morala v bolnišnico," je za spletni portal TMZ povedala Toni in hitro dodala: "Še preden se začnejo govorice o mojem stanju, hočem razčistiti, da moje stanje ni resno, ter da se že počutim bolje."

Zvezdnica ima že vrsto let težave z zdravjem. Leta 2008 je morala zaradi hudih bolečin v prsih v bolnišnico, pred tem pa so jo že zdravili zaradi vnetja osrčnika (virusno vnetje srca). O svojem zdravstvenem stanju je pred časom spregovorila tudi sama. "Imam težave s srcem, poleg tega pa imam tudi povišan krvni tlak. Ko sem izvedela za vse to, sem bila zelo depresivna, potem pa sem spoznala, da moram spremeniti svoj način življenja. In sem ga."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.