Magazin > VIP
18 ogledov

Tony Blair na vlaku brez vozovnice

Dobra polovica Britancev je obenem prepričanih, da je Blair leta 2003 v času pri Žurnal24 main
Nekdanji britanski premier Tony Blair se je že velikokrat osmešil in spet se je zgodilo. Čeprav služi milijone, očitno še vedno nima dovolj za plačilo vozovnice za vlak.

54-letni Tony se je v ponedeljek s hitrim vlakom peljal do londonskega letališča Heathrow. Ko je sprevodnik od njega želel vozovnico, je Blair ni imel pri sebi, pa tudi gotovine ali plačilne kartice ne. Kot poroča britanski časnik Daily Mail, Blair tako ni mogel plačati 22,50 funta (30,50 evra) za vozovnico. A sprevodnik se ga je usmilil in mu dovolil brezplačno vožnjo. Ponudbo Blairovih telesnih stražarjev, da namesto njega vozovnico plačajo oni, pa jih je sprevodnik zavrnil. Potniki na vlaku niso bili nič kaj navdušeni nad "posebnim tretmajem" slavnega slepega potnika. "Z njim bi morali ravnati kot z vsemi drugimi," je za časnik dejal eden od potnikov, ki je opazoval "škandal". Blair s predavanji na univerzah in številnimi svetovalskimi položaji pri različnih investicijskih bankah sicer odlično zasluži. In res bi lahko vedel, da ravno na vlakih, ki vozijo na letališča, ni preveč pametno potovati brez vozovnice.

Radi obletavajo mlajše
Nekateri politiki, tudi tisti, ki so se z najvišjih položajev že umaknili, tako ostajajo tarča posmeha. Še "boljši" kot Blair so Vladimir Putin, Nicolas Sarkozy in Silvio Berlusconi – njihovi spodrsljaji, izjave in poteze ves čas polnijo tabloide in skrbijo za smeh. Našteta trojica pa ima še nekaj skupnega – vse mamijo precej mlajša in lepa dekleta, ki se jim trenutno najbolje (vsaj na videz) upira Silvio. Sarkozy taboide hrani z ljubezenskim razmerjem z lepotico Carlo Bruni, Putin pa naj bi bil zagledan v 24-letno nekdanjo ritmično gimnastičarko, ki je zdaj poslanka v ruskem parlamentu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.