Magazin > VIP
29 ogledov

Tony Evi ni ostal dolžan

Tony se ob težkih trenutkih bolj posveča košarki, Eva se je zatekla k prijatelji Žurnal24 main
Ločitvene dokumente za razvezo od razočarane gospodinje Eve Longoria je sedaj vložil tudi Tony Parker. Oba pa se želita raziti prijateljsko.

Potem ko je igralka Eva Longoria pred dnevi na losangeleško sodišče vložila prošnjo za ločitev, je sedaj to storil tudi njen soprog, košarkar Tony Parker. Ločitvene papirje je vložil na teksaškem sodišču.

Medtem ko je Eva, ki naj bi jo Tony prevaral, kot razlog navedla nepremostljive razlike, je košarkar zapisal nesoglasje ali nasprotovanje osebnosti, je znano. Ločitve so po navedbah ameriških medijev v Teksasu hitro končane, lahko že v manj kot 60 dneh.

"Vložil je zahtevo za ločitev, da bi zaščitil svoje pravice med ločitvenim procesom. Še vedno sta oba odločna, da bosta vse skupaj rešila sporazumno in prijateljsko," je povedal vir.

Kot je poročal TMZ, sta zakonca podpisala predporočno pogodbo, vendar je Tony v svoji vlogi za razvezo sploh ne omenja. Navedeno je le, da se bosta stranki dogovorili glede delitve lastnine.

Eva po tolažbo do gospodinj
Evo je Tonyjevo dopisovanje z Erin Barry, s katero naj bi jo prevaral, zelo prizadelo. "Srce ima zlomljeno. Tonyju pa želi vso srečo. Je dobra po srcu, prijateljice in družina pa ji pomagajo," je povedal njen prijatelj.

Po vložitvi dokumentov se je Eva zatekla na snemanje Razočaranih gospodinj. Snemalna ekipa in prijatelji ji stojijo ob strani ob težkih trenutkih. "Vsi z njo sočustvujejo. A delo se mora nadaljevati. Vsi so se potrudili, da je snemanje potekalo kar se da gladko, obenem pa so do Eve zelo zaščitni," je povedal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.