Magazin > VIP
34 ogledov

"Tony ni prevaral Eve"

Žurnal24 main
Prijatelji Tonyja Parkerja razkrivajo podrobnosti afere, košarkar pa pravi, da je bil na ločitev pripravljen.

Potem ko sta Tony Parker in Eva Longoria potrdila, da se ločujeta, mediji pa so razkrili, da je vzrok za njuno ločitev Tonyjev skok čez plot, so se oglasili njegovi prijatelji. Slednji zatrjujejo, da Tony nikoli ni spal z Erin Barry, ženo nekdanjega soigralca Brenta Barryja.

"Nikoli nista imela fizičnega stika, vse skupaj je temeljilo zgolj na pošiljanju sporočil in flirtanju," je povedal neimenovani vir za revijo People. Takšna pa ni zgodba, ki jo je menda Eva povedala svojemu dobremu prijatelju, voditelju Mariu Lopezu. Igralka naj bi mu namreč priznala, da jo je Tony večkrat prevaral z Erin, pred tremi leti pa še z neko žensko, s katero je še vedno v stikih na Facebooku. Eva je Lopezu še dejala, da je na Tonyjevem mobilniku odkrila na stotine sporočil, ki jih je njen mož pošiljal Erin, s katero sta bili dobri prijateljici.

Bodoča ločenca sta na Twitterju svojim oboževalcem potrdila, da se ločujeta in da "drug drugemu želita srečo", Tony pa je prvi spregovoril za ameriške medije. "Vedel sem, da bo prišlo do ločitve, in se nisem slepil. Z Evo se o zadevi dogovarjava, ves čas pa sem vedel, da bo v Los Angelesu vložila zahtevek za ločitev," je povedal 28-letni Tony Parker, ki je zanikal govorice, da je prvi odnesel papirje na sodišče.

"Ne drži, da sem v Teksasu zahteval ločitev, prav tako pa še vedno nisem najel ločitvenih odvetnikov. Sama bova razčistila zadevo in se odločila tako, da bo najbolje za oba," je za People povedal Parker. Eva njune ločitve še vedno ni javno komentirala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.