Magazin > VIP
32 ogledov

Tony Parker imel devet ljubic

Eva in Tony sta ohranila prijateljski odnos. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Podrobnosti o intimnem življenju soproga razočarane gospodinje Eve Longoria so vedno hujše.

Tony Parker je kmalu po poroki z Evo Longoria julija 2007 osrečil še nekaj žensk. Govori se, da je v posteljo zvabil kar devet žensk.

Prvič se je o njegovi nezvestobi začelo govoriti le pet mesecev po poroki. O prevari je slišala tudi Eva, vendar je v srcu verjela in bila prepričana, da so samo govorice in da ji je Tony zvest. Verjela mu je, da je ni prevaral, ob vsaki novi govorici pa mu je znova oproščala. Zdaj ji je žal, da ga ni zapustila že prej. "Enkrat nezvest, vedno nezvest," ji še vedno odmeva v ušesih.

Ena od ljubic, francoska manekenka Alexandra Paressant, pa je celo razkrila, da ji je Tony rekel, da je Eva v postelji zavrta. Že v času poroke je Tony z njo flirtal in jo prosil za telefonsko številko. Kmalu nato so začela prihajati njegova vroča SMS-sporočila.

Šarmu košarkarja ekipe San Antonio Spurs sta podlegli še dve Francozinji, vizažistka iz San Diega in britanska manekenka Sophie Egeler. Slednji je Tony prav tako pošiljal svoje gole fotografije.

Evo, ki je prva vložila zahtevo za ločitev, bo številka 9 še dolgo preganjala. Ne samo, da se govori o (za zdaj) devetih ljubicah, z vratu si je dala odstraniti številko devet, ki je številka dresa, ki jo nosi Tony. Prav tako si je z zapestja odstranila rimske številke VII VII MMVII, ki so zaznamovale datum njune poroke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.