Magazin > VIP
17 ogledov

Top nad mestom

Nov klub je namreč mešanica klubskega dogajanja in vrhunske kulinarike, ki se zg
1/17
Žurnal24 main
Včeraj je v slovenski prestolnici svoja vrata odprl nov klub TOP Eat&Party. Rodil se je v 6. nadstropju Name, tam, kjer je umrl Global. Zabava nad mestom se tako spet začenja.

Top klub na top lokaciji je vnovič zaživel. A tokrat v bolj raznolikih barvah. Nov klub je namreč mešanica klubskega dogajanja in vrhunske kulinarike, ki se zgleduje po najboljših svetovnih klubih. "Ideje za koncept smo črpali iz svetovnih vzorov, kjer se oblikuje trend zlitja različnih zvrsti tako v glasbi kot tudi sami zabavi. Tako bodo tudi tematski večeri združevali jazz, house, mash-up, disco in aktualne glasbene hite. Prvega tujega gosta pričakujemo že ta četrtek, ko bo nastopil priznani DJ Yves Murasca iz Nemčije," je na sinočnjem odprtju povedala Maša Arko, strateški vodja TOP Eat&Party.

Top odprtje
Klub je svoja vrata odprl na inovativen način, z združevanjem konceptov skozi ples, glasbo in kreacije priznanih slovenskih modnih oblikovalcev. Na artistični modni reviji so blestele znamke Oktober, Davorka Požgan in Miro Mišljen za Miro Design. Za največje presenečenje pa je poskrbel Studio Alektik iz Novega Sada, ki je obiskovalce presenetil z energičnim glasbenim nastopom na vrhu sosednje zgradbe. Z mešanico klasične in elektronske glasbe so uprizorili neverjeten nastop, ki je bil brez dvoma najboljši del večera. Dogodek je bil prava mešanica kultur, mode in glasbe, ki so ga okrepili številni znani obrazi iz estradnega in gospodarskega sveta. Tako smo sinoči lahko v Topu srečali ljubljanskega župana Zorana Jankovića, Patrika Vlačiča, Iris Mulej, Alenko Godec, Anžeja Dežana, Neisho in tudi Sebastjana Cimerotiča, ki je očitno že pozabil na Sabino Remar in se v družbi lepotic veselo nastavljal fotografom.

Top novost
Nov klub pa poleg zabave in nočnega življenja ponuja tudi kulinarične užitke, ki združujejo mehiško, azijsko in mediteransko kuhinjo. Ponudba jedi bo tako vse prej kot pusta, med drugim si boste v 6. nadstropju Name lahko privoščili tudi suši in tortilje. Ob kosilu, večerji ali pa celo zajtrku boste še posebej uživali v novi interierni, črno-beli zasnovi, ki ji piko na i doda pogled na Ljubljanski grad.

Sledi Globala ...
A kljub novostim, ki jih prinaša Top, je duh Globala še kako prisoten. Še vedno namreč ostajajo tematski večeri: ob sredah Pop Mash-up, ob četrtkih elektronska glasba in house, ob petkih vocal house in ob sobotah retro zvoki. Obiskovalce bodo občasno zabavali tudi priznani domači izvajalci, posebno mesto pa bodo zasedali tudi tuji glasbeniki. Za predstavnice ženskega spola je vstop prost, gospodje pa bodo morali za žur nad mestom po 23. uri odšteti 6 evrov.

Samo top gostje
Tako kot Global bo tudi Top privabljal starejšo in zrelejšo publiko, vrata pa bodo na stežaj odprta tudi mladim obiskovalcem, a ne mlajšim od 21 let. Tisti najbolj zvesti si bodo s časom prislužili tudi mesto na seznamu gostov, čez nekaj mesecev pa bodo začeli deliti tudi prve Top kartice.

Čeprav je odprtje pritegnilo ogromno ljudi, pa dvom o varnosti še vedno ostaja, saj mnogi napak iz preteklosti ne bodo kar tako pozabili. Za obiskovalce bo zato skrbelo še več varnostnikov, na strehi Name pa bo naenkrat lahko žuralo približno 600 gostov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.