Magazin > VIP
29 ogledov

"Torbica s kokainom ni moja"

Paris je dobila novo zaporniško fotografijo. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Potem ko so policisti pri Paris Hilton našli vrečko kokaina, se je ta branila z besedami, da niti torbica niti kokain nista njena. Zvezdnica je v priporu preživela nekaj ur, nato pa so jo brez varščine izpustili.

Hiltonova se je v soboto spet znašla za rešetkami, potem ko so policisti pri njej našli kokain. V priporu je bila le nekaj ur, kmalu po izpustu pa je oboževalcem prek Twitterja že pisala sporočila, nočnega pripetljala pa sploh ni omenila.

 

Po pisanju ameriških medijev se je Paris spet dobro izvlekla iz situacije, saj je njen odvetnik David Chesnoff poskrbel, da so jo izpustili brez plačila varščine.

 

Malo slabše jo je odnesel njen prijatelj Cy Waits, ki je bil z njo v avtomobilu in je bil prav tako aretiran. Waitsa so iz pripora izpustili kasneje kot Paris, poleg tega pa je moral plačati varščino v višini dva tisoč ameriških dolarjev.

 

Droga nikoli ni njena

Sicer pa je bila 29-letna dedinja že večkrat aretirana zaradi posedovanja drog. Nazadnje so jo policisti zasačili med svetovnim prvenstvom v nogometu, kjer si je čas krajšala s kajenjem marihuane.

 

Paris je tudi takrat trdila, da droga ni njena, kar ji je uspelo celo dokazati. Zaradi posedovanja marihuane so tako aretirali njenega prijatelja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.