Magazin > VIP
25 ogledov

Tori govorila s preminulo Farrah

Morda je Tori res govorila s Farrah, a ne pozabimo, da je nekoč hotela prek medi Žurnal24 main
Tori Spelling je razkrila, da je imela bližnje srečanje tretje vrste s pokojno zvezdnico Farrah Fawcett.

Skoraj eno leto mineva od smrti Farrah Fawcett, a zvezdnica se je nedavno z onstranstva oglasila prijateljici Tori Spelling.

Spellingova je namreč pred kratkim obiskala jasnovidca Johna Edwardsa, da bi se povezala s svojim umrlim očetom Aaronom Spellingom. Namesto tega je z njo komunicirala Farrah. "Govorila sem z medijem. Upala sem, da se mi bo prikazal moj oče. Povsem jasno se mi je prikazala Farrah Fawcett. Predala mi je sporočilo, naj njeni družini povem, kako se ima in podobno in mislila sem si 'Odlično! Res je izbrala napačno osebo'," je v intervjuju za Access Hollywood pojasnila igralka.

Tori je Farrah prvič srečala, ko je ta igrala v serijah Charliejevi angelčki, katerih producent je bil v 70. letih Aaron Spelling. Igralki sta pozneje postali sosedi, Farah pa se je celo pojavila v nekaj epizodah Torijine resničnostne serije So NoTorious.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.